Labels

CARA ORDER

INFO BERGUNA

Menu

Friday, 29 September 2017

Kenapa Omega Guard Shaklee Berbeza

Salam SejahteraKenapa Omega Guard Shaklee Berbeza

Omega Guard Shakleee dihasilkan menerusi kaedah terkini iaitu Ultratulen Farmaseutikal. Maksudnya adalah ia melalui proses penyulingan proprietari tiga molekul yang akan memekatkan asid lemak Omega-3.


Teknologi yang digunakan ini dapat menyingkirkan bahan-bahan berbahaya yang terdapat di dalam ikan seperti plumbum, arsenik, merkuri dan sebagainya.     

Di dalam pasaran kini, banyak pengeluar minyak ikan menggunakan kaedah penyulingan tekanan tinggi untuk mengekstrak minyak ikan yang mana akan meyebabkan kehilangan banyak nutrient dan tidak ramai menggunakan kaedah penyulingan proprietari tiga molekul akibat kos yang terlalu mahal. 

Haaa. nampak tak kenapa minyak ikan Shaklee yang terbaik? Guna Kos penyulingan yang mahal dengan harga yang berpatutan. 

Omega Guard Shaklee bukanlah hasil ekstrak dari minyak hati ikan kerana tinggi kandungan toksik.

Minyak Ikan Shaklee diekstrak dari ikan laut dalam dan berair sejuk seperti mackerel. Ikan laut dalam dan berair sejuk kandungan merkurinya adalah yang terendah dan mengandungi asid lemak tidak tepu yang tinggi berbanding dengan ikan yang lain.

So, kalau gabung dengan tiga kali penyulingan, mmg havoc la minyak ikan Shaklee. hehe

Omega Guard Shaklee mempunyai 7 jenis asid yang amat penting untuk tubuh badan, namun tidak dapat dihasilkan oleh badan iaitu DHA, EPA, HPA, ETA, SDA dan DPA. So, mmg kita kena pandai-pandai cari sendiri asid - ini dari makanan dan supplement.

Sebarang pertanyaan dan pembelian produk boleh la menghubungi saya terus

Call / Whatsapp : 019-5434395
Email : hanabard105@gmail.com


Add Fb saya : Hana Deqna untuk chatting secara langsung engan saya berkenaan dengan produk.


Klik Like di FanPage saya : Hanna Vita's Shoppe

Konsultasi percuma hanya untuk pelanggan sahaja ya.


Untuk mendaftar ahli dan menikmati diskaun hebat bagi setiap produk Shaklee atau menjana pendapatan dengan bisnes Shaklee, sila klik DI SINI


  
Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan
0 comments:

Post a Comment