Tuesday, 1 August 2017

Teruja Dengan Promosi Bulan Ogos

Salam Sejahtera


Dari awal pagi tadi lagi semua pakat teruja dengan promosi bulan Ogos nie.

Kenapa sampai macam tu sekali. Apa yang bestnya promosi bulan Ogos tahun nie.

Kalau tahun- tahun lepas bila tiba ja bulan Ogos mesti ada macam-macam promosi dari Shaklee, cabutan bertuah la.

Tapi bulan Ogos tahun nie apa yang menariknya.

Promosi yang nie keluar awal sikit . Masa seminggu nak closing July Shaklee dah maklum dah. Nampak kelainan sikit promosi nie. Beli produk free kupon pulak..


Sapa daftar ahli bulan nie memang syok sangat-sangat. Dapat beli Vitamin C dengan harga paling murah. Dah la kalau biasa- biasa pun dekat rm100 sebotol . Nie bulan nie rm60 saja sebotol. Jimat 6 bulan kot.

Jeles habis bila pengedar lama tengok. Kenapa la masa daftar dulu tak ada macam nie. Tu namanya Shaklee sekarang make diffrent sangat- sangat.

Selesai bab ahli baru kita tengok yang nie pulak. Kalau bulan lepas saya borong untuk set lelaki dapat warna biru termos nie.

Tapi bulan nie giliran set wanita pulak warna merah cun. Mau tak teruja tengok. Stylo habis kalau bawak kemana- mana. Tahan berjam pulak tu aumur dalam tu.

Lepas nie boleh la geng dengan yang biru.. Baru la nampk awek cun abang macho..

Tiga dah promosi dari Shaklee untuk bukan nie. Yang keempat nie lain sikit. Yang nie Augus Fiesta untuk group Euphoria sahaja. Pilih hadiah ikut kategori pembelian..

Menarik sangat nie. Kalau bulan lepas lucky draw dengan hadiah vitamin yang harga yang paling mahal. Bulan nie lain pulak. Apa pun tetap buat semua teruja teruja dengan promosi bulan Ogos.

Kalau ada yang nak join fiesta nie bolh register keahlian terua bawah saya. Automatik layak sertai August Fiesta nie.
.
Anda teruja tak??  Kalau anda tak sabar nak grab semua promosi bulan nie. Boleh segera hubungi saya.

Call / Whatsapp : 019-5434395
Email : hanabard105@gmail.com


Add Fb saya : Hana Deqna untuk chatting secara langsung engan saya berkenaan dengan produk.


Klik Like di FanPage saya : Hanna Vita's Shoppe

Konsultasi percuma hanya untuk pelanggan sahaja ya.


COD sekitar Paka , Kerteh dan juga Dungun .Pos Laju untuk yang diluar kawasan dan seluruh negeri di Malaysia.


Untuk mendaftar ahli dan menikmati diskaun hebat bagi setiap produk Shaklee atau menjana pendapatan dengan bisnes Shaklee, sila klik DI SINI

  
Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan





Reactions:

0 comments:

Post a Comment