Monday, 7 August 2017

Sehari 20 oz Dengan Set Milk Boster

Salam Sejahtera.



Kalau kita anggap penyusuan sesuatu yang menyeronokan pasti prosesnya akan berjalan lancar walaupun ada cabarannya.

Alhamdulillah syukur sangat, walaupun penyusuan kali ini memerlukan saya melakukannya secara jarak jauh. Setiap minggu perlu menghantar stok.

Sehari 20 oz dengan Set Milk Booster, Agak- agak korang kuantiti macam tu banyak ka sikit ya. Pada saya ia kuantiti yang cukup untuk anak yang baru menjangkau usia  4 bulan. 

       Cukup 30 botol hasil dari seminggu kumpul

Dengan Set Milk Booster prosesnya menjadi sangat mudah dan menyeronokan. Santai- santai proses mengepam, sedar- sedar dah 5oz. Saya rutinkan 4@5 sesi mengepam setiap hari.

Set Milk Booster adalah set supplimen yang terdiri daripada Esp , Ostematrix dan Alfalfa Complex . Walaupun setnya sangat la simple tapi kesannya sangat memuaskan ,lagi - lagi  bagi seorang ibu yang bekerja seperti saya. Bila tengok hasilnya yang sangat -sangat meriah. Sangat berpuas hati mengamalkanya tiap kali rutin menyusu.

Fungsi Set ini membantu meransang susu dengan cepat dah jugak dapat memghasilkan susu yang lebih pekat. Selain bantu lancarkan penyusuan si ibu juga dapat manfaatnya dari segi penjagaan kesihatan, badan makin cergas, kulit cantik dan sihat, juga bantu si ibu kekalkan berat badan  yang ideal.

Supplimen hanya membantu tapi siibu jugak perlu kosisten pengambilan dan kerapkan sesi mengepam @ menyusukan anak setiap hari. Baru la tahap pemgeluaran makin bertambah setiap hari.

Macam saya walaupun baby jauh tapi tetap mantain mengepam sebab kalu kita faham istilah ada permintaan pasti ada pengeluaran maka mudah la penyusuan kita berjalan lancar.

Nie saya cerita kebaikan setiap Vitamin dalam Set Milk Booster.




SET MILK BOOSTER PALING HOT

Apa yang best sgt Milkbooster Shaklee ni? Ha, set ni dah byk membantu ibu-ibu untuk memperbanyakkan susu. Tapi yg paling bestnya, set ni ada kelebihan lain seperti:
.
★★Kelebihan ESP★★
-Kulit semakin cantik, gebu, halus dan berseri
-Parut di muka jadi pudar
-Tenaga berpanjangan pagi ke malam
-Kurang letih
-Memberi rasa kenyang yang agak lama, sesuai bagi ibu yang nak turunkan berat badan
-Sistem perlindungan badan semakin bagus
-Mengawal paras kolestrol
-Menyokong kesihatan jantung dan prostat
-Penyerapan vitamin lain lebih baik dengan ESP
-Mengurangkan alergik
.
★★Kelebihan Alfafa★★
-Sistem penghadaman lebih baik
-Mengawal kolestrol dalam darah
-Membuang toksik dalam badan
-Mengurangkan masalah gastrik
-Membantu merawat keputihan
-Mengelakkan bau badan (tak payah beli deodorant)
-Mengurangkan asthma
-Memberi kesan 'Kacip Fatimah'
-Meningkatkan kesuburan
-Juga, hubungan suami isteri menjadi lebih HOT!
.
★★Kelebihan Ostematrix★★
-Membantu dalam pembentukan tulang dan gigi yang sihat
-Mengelakkan penyakit osteoporosis (tulang rapuh)
-Memulihkan kekejangan dan kebas-kebas
-Membantu mengurangkan sakit belakang atau sakit-sakit sendi
-Membantu melegakan sembelit
-Membantu mengatasi migrain
-Membantu masalah buasir
.
Ada tak ibu menyusu yg inginkan susu yg melimpah ruah? Ada tak yg badan lesu, tak bermaya, sembelit, sakit pinggang? Mari nak suggest Set Milkbooster ni utk korang. 

Untuk detail maklumat korang boleh terus wassap aya 
www.wasap.my/60195434395




Call / Whatsapp : 019-5434395
Email : hanabard105@gmail.com


Add Fb saya : Hana Deqna untuk chatting secara langsung engan saya berkenaan dengan produk.


Klik Like di FanPage saya : Hanna Vita's Shoppe

Konsultasi percuma hanya untuk pelanggan sahaja ya.


COD sekitar Paka , Kerteh dan juga Dungun .Pos Laju untuk yang diluar kawasan dan seluruh negeri di Malaysia.


Untuk mendaftar ahli dan menikmati diskaun hebat bagi setiap produk Shaklee atau menjana pendapatan dengan bisnes Shaklee, sila klik DI SINI

  
Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan






Reactions:

0 comments:

Post a Comment