Mengapa perlu Detoks? persoalan yang sering ditanya oleh customer..
Ini jawapanya, Setiap hari , badan kita terdedah kepada toksin dari persekitaran , pemakanan yang tidak sihat, dan tekanan hidup.
Pendedahan yang kerap dan berterusan melemahkan keupayaan semula jadi badan untuk menyingkirkan toksin.
Ia menyebabkan berlakunya pengumpulan toksin yang boleh membawa kepada pelbagai penyakit. Oleh itu , amalan detox secara berksla adalah penting untuk kesihatan.
7 Manfaat Detoks
1. Menurunkan berat badan
2. Kolon lebih sihat
3. Meningkatkan tenaga
4. Mengawal nafsu makan
5. Kulit lebih cantik dan sihat
6. Menguatkan lagi sistem imun badan
7 . Tidur yang lebih lena
Mulakan langkah baharu dan dapatkan kelebihan detoksifikasi daripada sistem perhadaman yang sihat , tampilkan kulit yang sihat berseri, tubuh yang mantap dan cantik.
Supplemen detoks yang terbaik adalah:
1.DTX Complex - Dicipta untuk membekalkan nutrisi yang menyokong dan meransang fungsi hati yang sihat.
2. Herb-Lax - Digunakan secara tradisional untuk melegakan sembelit dan untuk bantu menyokong pergerakan usus
3. Alfalfa Complex- Dikenali sebagai gudang nutrien . Akar tunjangnya mencecah sedalam 6 meter , membekalkan pelbagai nutrien dan mineral.
4. Pepermint- Ginger Plus- membekalkan herba semulajadi untuk memberi kelegaam kepada sistem perhadaman
Set Detoks Untuk Permulaan Baharu Yang Sihat
Jika anda masih merasai kelainan dengan Set Detoks Shaklee boleh la hubungi saya untuk dapatkan maklumat lebih lanjut
Call / Whatsapp : 019-5434395
0 comments:
Post a Comment