Friday, 21 July 2017

Set Milk Boster Terbaik Pengalaman Sendiri Amalkan

Salam Sejahtera




Kalau ada yang tanya saya bagaimana saya boleh kumpul stok susu banyak walaupun terpaksa berjauhan dengan anak.

Jawapannya saya kerapkan rutin pam setiap hari dan saya juga disupport oleh Set Milk Boster terbaik dari Shaklee.

Terbaik ke Set Milk Boster Shaklee tu..ya memang terbaik la. Pengalaman saya lalui dengan anak- anak sebelum ini sangat la membantu.

Apa produk dalam Set Milk Boster Shaklee tu. Ok untuk set itu ada 3 jenis vitamin sahaja. Tapi impak dia sangat la cepat tindakbalas dalam menghasilkan susu.

Dengan penggunaan Set Milk Boster secara kosisten juga bukan sahaja meriahkan susu ibu malah juga bantu ibu lebih bertenaga dan sihat setiap hari.

Selain cepat hasilkan susu yang lagi meriah. Set nie jugak mudah diambil setiap hari. Awal pagi saya mulai dengan Esp sebagai menu sarapan wajib setiap hari. Alfalfa saya ambil tiap kali lepas makan dannn Ostematrix malam paling ok pengambilannya iaitu sebelum tidur.

Ok pengalamam saya sebagai pengguna dah anda semua tahu. Sekarang korang boleh tengok dan baca sendiri Testimoni penguna lain yang sudah mencuba Set Milk Boster Shaklee nie






Kepada ibu2 yang tak berapa rancak dalam penyusuan boleh segera dapatkan set ini untuk penyusuan penuh. Insya Allah boleh bantu meriahkan lagi pengeluaran susu. Kesihatan baby yang menyusu pun makin meningkat baik

Jika ibu- ibu nak dapatkan Set Milk Boster nie boleh hubungi saya terus ya..


Call / Whatsapp : 019-5434395
Email : hanabard105@gmail.com


Add Fb saya : Hana Deqna untuk chatting secara langsung engan saya berkenaan dengan produk.


Klik Like di FanPage saya : Hanna Vita's Shoppe

Konsultasi percuma hanya untuk pelanggan sahaja ya.


COD sekitar Paka , Kerteh dan juga Dungun .Pos Laju untuk yang diluar kawasan dan seluruh negeri di Malaysia.


Untuk mendaftar ahli dan menikmati diskaun hebat bagi setiap produk Shaklee atau menjana pendapatan dengan bisnes Shaklee, sila klik DI SINI

  
Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan










Reactions:

0 comments:

Post a Comment