Tuesday, 13 June 2017

Testimoni Set Kurus Shaklee

Salam Sejahtera


Ramai yang nak tahu betul berkesankah Set Kurus Shaklee nie. Saya dulu pun berpandangan macam tu jugak.

Sehingga la saya sendiri yang mengalaminya. Waktu saya gemuk tiap kali mengandung la. Masa tu berat saya paling berat dalam 75 kilo. 

 Masa anak pertama saya dah kenal shaklee tapi lepas bersalin baru saya mula amal banyak produk Shaklee.

Bila dah ambil kena kosisten makan la sebab nak tengok berkesan atau tidak Set Kurus Shaklee.  Tapi sungguh tak percaya.  Dulu nk mantain 60 kg pun susah. Tapi terasa mudah pulak berat meluncur turun.

Seingat saya, target paling tercapai dan berjaya dapat berat badan ideal adalah semasa lepas bersalin anak kedua iaitu 55 kg. Dengan bantuan Set Kurus Shaklee sepenuhnya. 







Nie antara testimoni Set Kurus Shaklee yang telah berjaya termasuk la saya..Set Kurus Shaklee juga boleh berfungsi sebagai Set Untuk Detoks. Iaitu membantu menyahkan segala toksik yang berlebihan yang memganggu proses penurunan berat badan.


Saya memilih Set Kurus Shaklee sebab prosesnya yang mudah dan selamat yang menekankan konsep bakar,buang dan bina . Suplimen yang saya pilih adalah Lecithin,  Alfalfa dan Esp soy protein. 

Bagi anda yang ada perancangan untuk kurangkan berat badan dengan selamat, boleh la memilih Set Kurus Shaklee.  Insya Allah boleh membantu..

Bagi yang ingin mendapatkan Set Kurus Shaklee boleh la menghubungi saya terus untuk maklumat lebih lanjut.


Call / Whatsapp : 019-5434395
Email : hanabard105@gmail.com


Add Fb saya : Hana Deqna untuk chatting secara langsung engan saya berkenaan dengan produk.


Klik Like di FanPage saya : Hanna Vita's Shoppe

Konsultasi percuma hanya untuk pelanggan sahaja ya.


COD sekitar Paka , Kerteh dan juga Dungun .Pos Laju untuk yang diluar kawasan dan seluruh negeri di Malaysia.


Untuk mendaftar ahli dan menikmati diskaun hebat bagi setiap produk Shaklee atau menjana pendapatan dengan bisnes Shaklee, sila klik DI SINI



  
Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan










Reactions:

0 comments:

Post a Comment