Tuesday, 20 June 2017

Nikmatnya Bersahur Dengan Esp

Salam Sejahtera..


Ramadhan berbaki 5 hari saja lagi sebelum kita sama - sama sambut Syawal pulak. Bagaimana Ramadhan korang tahun nie. Ada kelainan tak?? 

Tahun nie saya sempat berpuasa 2 minggu sahaja sebab baru habis pantang. Tapi walaupun tak sepenuhnya cukup 1 bulan tetap puas hati sangat- sangat.

Alhamdulillah target saya tahun nie kalau berpuasa nak bersahur dengan Esp sahaja. Kalau sebelum nie mesti dengan nasi . Nak rasa kelainan sikit dari rutin biasa.

Yess. Saya berjaya jugak.. Sejak mula saya puasa saya dan sampai la hari nie Esp la menu utama saya waktu sahur..

Kesannya sangat la luar biasa.. Bayangkan la.. Saya dah la full menyusu baby , menguruskan lagi 2 orang anak yang aktif dan sentiasa sibuk dengan rutin rumah hari- hari. Tapi still bertenaga, sikit pun tak rasa lapar @ letih sangat ka. 

Badan segar dari siang sampai malam. Baby kecik pun mantain kuat menyusu macam biasa.
Nie apa yang saya rasai setelah mencuba dalam seminggu 

Saya dah rasai sendiri nikmatnya bersahur dengan Esp. Sekarang saya nak kongsi feedback orang lain pulak yang mengamalkan Esp.




 

















Ramai tahu kebaikan mengamalkan Esp bukan sahaja untuk lancarkan rutin beepuasa malah juga bantu pulihkan kesihatan ketahap lebih baik. Esp juga sesuai untuk pelbagai golongan.

Esp protien soya sangat diperlukan untuk bantu pulihkan sel-sel dal badan dan seterusnya bantu tubuh badan berfungsi dengan baik.

Bagi yang belum pernah mencubanya boleh la mencuba segera. Penyediannya yang mudah dan boleh dipelbagaikan mengikut citarasa tersendiri.

Anda boleh dapatkan segera dari saya...



Call / Whatsapp : 019-5434395
Email : hanabard105@gmail.com


Add Fb saya : Hana Deqna untuk chatting secara langsung engan saya berkenaan dengan produk.


Klik Like di FanPage saya : Hanna Vita's Shoppe

Konsultasi percuma hanya untuk pelanggan sahaja ya.


COD sekitar Paka , Kerteh dan juga Dungun .Pos Laju untuk yang diluar kawasan dan seluruh negeri di Malaysia.


Untuk mendaftar ahli dan menikmati diskaun hebat bagi setiap produk Shaklee atau menjana pendapatan dengan bisnes Shaklee, sila klik DI SINI




  
Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan




Reactions:

0 comments:

Post a Comment