Tuesday, 6 June 2017

Misi Detoks Di Bulan Puasa

Salam Sejahtera




Wah..wah.. Dah masuk 11 Ramadhan sudah hari nie. Bagaimana perjalanan puasa korang tahun nie.. Ada tak yang puasa nie target nak kurangkan berat badan?? Apa kata jom kita plan misi detoks dibulan puasa nie.

Lazimnya bila berpuasa nie menu macam- macam yang akan terasa ditekak. Confirm kita dah tak ingat dah bila berbuka. Semua nak makan lebih.

Boleh makan banyak , tak salah pun ambil lebih, tapi kita kena pastikan apa kita makan tu cepat proses dan tak tersimpan lama dalam perut. Lagi elok mesti detoks cepat lepas makan.

Bagaimana detox boleh bantu turunkan berat badan??? Sebenarnya lebihan toksin boleh jadi punca utama badan kita GAGAL MEMBAKAR LEMAK atau kurang efisyen dalam membakar lemak.

 Akibatnya, kita diet nak turunkan berat tapi tak jadi-jadi. Risiko penyakit bila berat berlebihan pun menjadi-jadi seperti kencing manis dan tekanan darah tinggi.

DETOKS dengan panduan yang betul adalah cara terbaik membuang lebihan toksin yang tersimpan di sel lemak dan membantu meningkatkan metabolisme kembali. Kalau detoks sendiri2 atau sekadar minum teh detoks tu saya tak jamin berjaya ya.

Untuk misi detoks dibulan puasa ni saya syorkan korang mula dengan Set Detoks Shaklee




Ini Set detoks paling asas. Permulaan Nak detoks korang start dengan 3 produk ini.

》Herblax bantu utk membuang lemak, kerak najis, hasilnya perut kempis

》Lecithin memecahkan lemak dari pemakanan kita seharian. hasilnya toksin keluar melalui peluh dan bantu kawal kolesterol

》Alfalfa bertindak membuang toksin dan kotoran yg menjadi punca badan letih,lesu dan sukar turun berat. Hasilnya akan kerap buang air (toksin keluar) dan badan ringan.

Dengan 3 item ini bukan sekadar detoks. Permulaan awal boleh nampak kulit tu start glowing, badan fresh, dan cerah!



http://www.hanasihat.com/2017/02/testimoni-set-detoks-shaklee.html?m=0

Bagi yang ingin mendapatkan Set Detoks Shaklee 
boleh la menghubungi saya terus untuk maklumat lebih lanjut.


www.wasap.my/60195434395

Call / Whatsapp : 019-5434395
Email : hanabard105@gmail.com


Add Fb saya : Hana Deqna untuk chatting secara langsung engan saya berkenaan dengan produk.


Klik Like di FanPage saya : Hanna Vita's Shoppe

Konsultasi percuma hanya untuk pelanggan sahaja ya.


COD sekitar Paka , Kerteh dan juga Dungun .Pos Laju untuk yang diluar kawasan dan seluruh negeri di Malaysia.


Untuk mendaftar ahli dan menikmati diskaun hebat bagi setiap produk Shaklee atau menjana pendapatan dengan bisnes Shaklee, sila klik DI SINI




  
Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan



Reactions:

0 comments:

Post a Comment