Labels

CARA ORDER MUDAH

INFO BERGUNA

Menu

Sunday, 14 May 2017

Turunkan Bacaan Kencing Manis Dengan Shaklee

Salam Sejahtera.
Semua tahu supplimen terbaik untuk turunkan bacaan kencing manis adalah Vivix. Tapi ada lagi supplimen yang boleh membantu pesakit kencing manis kembali pulih seperti sediakala.

Set Kencing Manis sangat - sangat la memenuhi keperluan bagi pengidap kencing manis. Sebab itu la ramai yang mengamal dalam rutin harian.

Set kencing manis biasanya saya syorkan untuk mereka yang masih diperingkat awal dan ada juga peringkat tinggi memgamalkannya.

Berdasarkan respon- respon pesakit kencing manis yang mengamalkannya memang ada perubahan, tahap gula dalam darah dah makin turun, kurang keletihan dan sihat tubuh badan.

Bagaimana Set kencing manis membantu pesakit terbabit pulih dan seterusnya dapat menjalani rutin harian dengan lebih baik..

Apa suppliment yang membantu??

1. Vitalea – mengandungi chromium untuk mengekalkan tahap normal glukosa dalam darah dengan meningkatkan penggunaan insulin oleh badan

2.B-complex – Menukarkan glukosa berlebihan di dalam darah kepada tenaga

3.Vitamin C – memperbaiki toleransi glukosa di dalam darah serta kadar vitamin C yang tinggi akan merendahkan kadar sorbitol yang merupakan sejenis glukosa berbahaya jika terkumpul dengan banyak di dalam darah

4.Ostematrix – membekalkan Magnesium untuk meningkatkan kadar rembesan insulin serta mengurangkan rintangan insulin

5.ESP – sumber makanan dengan kadar indeks glisemik yang rendah akan memecahkan makanan lebih perlahan dan mengawal peningkatan kadar gula di dalam darah.

Dengan manfaat yang terdapat dalam supplimen untuk masalah kencing manis ternyata rata - rata yang mengamalkannya amat berpuas hati.

Apa yang diharapkan masalah kencing manis dapat dikurangkan seterusnya sembuh sepenuhnya.

Respon pengidap penyakit kencing manis:
Bagi anda yang mahu merasai perubahan  dengan Set Kencing Manis boleh la dapatkan segera.

Anda boleh hubungi saya terus untuk maklumat lebih lanjut.

Call / Whatsapp : 019-5434395
Email : hanabard105@gmail.com


Add Fb saya : Hana Deqna untuk chatting secara langsung engan saya berkenaan dengan produk.


Klik Like di FanPage saya : Hanna Vita's Shoppe

Konsultasi percuma hanya untuk pelanggan sahaja ya.


COD sekitar Paka , Kerteh dan juga Dungun .Pos Laju untuk yang diluar kawasan dan seluruh negeri di Malaysia.


Untuk mendaftar ahli dan menikmati diskaun hebat bagi setiap produk Shaklee atau menjana pendapatan dengan bisnes Shaklee, sila klik DI SINI


  
Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

0 comments:

Post a Comment