Thursday, 11 May 2017

Mencari Pengedar Aktif Shaklee Kawasan Anda

Salam Sejahtera



Anda sedang mencari Pengedar Shaklee Paka,Kerteh, Dungun yang aktif berhampiran dengan anda? Sekarang tak perlu risau lagi. 

Tak perlu susah hati dan meredah jalan yang penuh sesak untuk mendapatkan supplimen. Anda boleh terus menghubungi saya untuk mendapatkan barangan Shaklee dengan segera secara COD (Cash On Delivery).

Anda hanya perlu menghubungi saya Hana Binti Kasim 019– 5434395 (Call atau WhatsApp) terlebih dahulu untuk saya pastikan barangan yang anda kehendaki ada dalam simpanan saya. Lepas tu kita akan set appointment untuk berjumpa dan membuat penghantaran terus secara COD.

Untuk memudahkan kita berurusan, kita boleh berjumpa di :

Petronas Paka
Petronas Kerteh
Petronas Dungun


Kalau Nak Jadi Ahli Shaklee Macam Mana?

Ingin mendaftar sebagai ahli Shaklee? Ehh boleh je. Kenapa pula tak boleh? 🙂

Anda boleh mendaftar ahli dengan menggunakan nombor ID Shaklee saya (saya sebagai penaja)

NoID : 891347
Nama : Hana Binti Kasim
NoHP : 019– 5434395
Anda hanya perlu mengisi borang keahlian Shaklee untuk pendaftaran di mana2 branch Shaklee atau anda boleh terus menghubungi saya untuk proses pendaftaran secara online. Tu lebih mudah kan?

Mudah sahaja, semudah ABC.

Anda berminat untuk menjadi Pengedar Shaklee?

Dengan kualiti produk yang terjamin, saya memerlukan pengedar untuk memenuhi keperluan di setiap pelusuk negeri termasuk negara jiran seperti Indonesia, Singapura dan Brunei.

Jom sertai kami bersama Shaklee. Anda boleh menjadi salah seorang “cawangan” Shaklee di tempat anda.

Reactions:

0 comments:

Post a Comment