CARA ORDER

INFO BERGUNA

Menu

Thursday, 11 May 2017

7 Hari Luka Bersalin Sembuh

Salam Sejahtera..



Luka lambat sembuh!.. Tu yang jadi ketakutan pada ibu - ibu yang lepas bersalin. Memang semua nak luka bersalin cepat sembuh. Bila luka cepat sembuh mudah la nak menguruskan diri dan anak.

Pengalaman bersalin kali memang terbaik , dah la proses bersalin mudah, nie luka bersalin seawal 7 hari dah sembuh. Memang cepat dari biasa . Ingat dulu mesti berminggu  juga jalan dan duduk penuh hati - hati.

Bagaimana luka cepat sembuh???

Mesti korang nak tahukan cara cepat pulihkan luka selepas bersalin. Nie cara yang saya amal dari anak pertama lagi.

Cara nie saya dapat dari nurse yang datang rawat saya. Dia suggest saya beli cream nie.


Cream nie bantu mempercepatkan kulit yang dijahit cepat bercantum semula. Bila kulit dah bercantum maka kurang la kesakitan pada tempat jahit.

Selain cream nie saya jugak kosisten ambil Vitamin C Shaklee yang sememangnya sangat - sangat membantu memulihkan luka dalaman dengan cepat . Untuk berpantang nie saya upkan dosenya . Dari 2 biji kepada 4 biji. 2 pagi 2 malam.


Hasil yang saya dapat bila 2 item nie dikombinasikan bersama , sangat- sangat berpuas hati tiap kali berpantang. Pergerakan saya memang tak terganggu. Saya boleh urus diri saya dan anak - anak dengan baik.

Teringat dulu masa bersalin anak kedua. Dua minggu sahaja tempoh berpantang saya diberi cuti. Tapi dengan kosisten pengambilan suppliment + cream nie. Cukup tempoh 2 minggu terus boleh bertugas macam biasa.

Bila kakak saya berpantang pun saya suggest produk nie juga. Pun hasil tak menghampakan. 

Pada anda yang nak bersalin tak lama lagi boleh la dapatkan di farmasi berdekatan cream nie. Untuk Vitamin C boleh dapatkan terus dari saya. Nak lebih lengkap persediaan lepas bersalin boleh mencuba Set Bersalin Shaklee yang lengkap untuk semua keperluan ibu - ibu dan anak yang lahir.


Bagi anda yang mahu merasai kelainan berpantang dengan Set Bersalin Shaklee boleh la dapatkan segera.

Anda boleh hubungi saya terus untuk maklumat lebih lanjut.

Call / Whatsapp : 019-5434395
Email : hanabard105@gmail.com


Add Fb saya : Hana Deqna untuk chatting secara langsung engan saya berkenaan dengan produk.


Klik Like di FanPage saya : Hanna Vita's Shoppe

Konsultasi percuma hanya untuk pelanggan sahaja ya.


COD sekitar Paka , Kerteh dan juga Dungun .Pos Laju untuk yang diluar kawasan dan seluruh negeri di Malaysia.


Untuk mendaftar ahli dan menikmati diskaun hebat bagi setiap produk Shaklee atau menjana pendapatan dengan bisnes Shaklee, sila klik DI SINI


  
Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan









Reactions:

0 comments:

Post a comment