Labels

CARA ORDER

INFO BERGUNA

Menu

Monday, 10 April 2017

Vitamin Untuk Pulihkan Luka

Salam Sejahtera..Hari nie terpanggil nak kongsi berkaitan vitamin untuk pulihkan luka. Agak - agak korang vitamin apa tu ya..

Kalau anda pengamal produk Shaklee mesti tahu salah satu produk yang boleh membantu pulihkan luka dengan cepat.

Ok untuk proses pemulihan luka, lebam@ bengkak- bengkak pada tubuh vitamin yang boleh membantu adalah Vitamin C .Vitamin C memang diperlukan oleh tubuh setiap hari sebab tubuh badan kita tidak boleh hasilkan Vitamin C sendiri.

Vitamin C bertindak mengurangkan Simptom Pendarahan.Bila badan kite kurang Vitamin C, gusi kite akan senang berdarah, kulit lebam, cedera pun lambat nak pulih. Kulit jadi kering, kasar dan ruam

Itulah hakikatnya.

Dalam entri nie saya nak selit jugak satu lagi vitamin yang jugak boleh membantu memulihkan luka tak kisah la luka apa pun. Insya Allah boleh membantu.

Vitalea multivitamin ibaratkan macam stor segala vitamin sudah. Dalamnya terdapat 24 jenis lagi vitamin yang memang diperlukan oleh tubuh.
Kelebihan Vitalea dalam membantu memulihkan luka iaitu terdapatnya vitamin Zink  yang bertindak untuk perkasa sistem imun dan boleh percepat sembuhan luka.

Dan diibaratkan segala vitamin yang terdapat dalam sebotol Vitalea Multivitamin untuk topup segala vitamin yang diperlukan oleh tubuh.

Dalam sebotol Vitalea pun terdapat Vitamin C yang boleh membantu pemulihan luka dengan cepat.


Sebab tu la baru nie ada customer yang nak Vitamin untuk pulih luka selepas operate saya terus suggest ambil Vitamin C dan Vitalea Multivitamin. Sebab kebaikan 2 vitamin tu boleh membantu mempercepatkan proses penyembuhan luka.


Jika anda memerlukan vitamin untuk pulihkan luka sama ada dalaman atau luaran . Vitamin C dan Vitalea Multivitamin sedia membantu


0 comments:

Post a Comment