Wednesday, 26 April 2017

Testimoni Set Bersalin Shaklee

Salam Sejahtera



Nampaknya hari nie macam dah nak sampai masa nak bersalin saja. Pagi tadi dah mula rasa contraction sikit -sikit. Pagi tadi pergi check klinik pun nurse cakap tak lama dah nie..

Nie sementara nak tunggu masanya tiba. Rasa nak kongsi ja dengan korang semua testimoni Set Bersalin Shaklee. Sebab nanti bersalin pun saya akan amal sepenuhnya sepanjang tempoh berpantang.

Untuk makluman korang Set Bersalin Shaklee terdiri dari vitamin untuk rawatan dalaman secara total. Kan lepas saja bersalin dalaman akan mengalami luka dan kekurangan nutrisi. 

Dengan Set Bersalin Shaklee bantu merawat dalaman kembali pulih sepenuhnya. Luka cepat sembuh, rahim kecut dan sihat, kecutkan urat - urat yang mengembang semasa hamil.

Bila kita bersalin, mustahak bagi kita orang perempuan merawat sepenuhnya tubuh badan. Rawatan dalaman dan luaran mesti diambil berat untuk bantu tahap kesihatan kita bagi jangka panjang .

Penjagaan luaran pun mesti diambil kira juga taw.. Saya memang ambil berat. Kalau luaran saja dah siap sedia dengan bertungku,mandian daun -.daun, mengurut, dan berbarut.

Kalau luaran dan dalaman kita ambil berat semasa berpantang Insya Allah untuk kesihatan jangka panjang lebih terjamin..

Saya dah mengamalkan Set Bersalin Shaklee nie dari anak pertama lagi. Sekarang saya nak kongsikan untuk anda pula Testimoni pengguna lain yang telah mengamalkannya..

Testimoni 1:
                    
Testimoni 2.
        

Testimoni 3:

       

Bagi anda yang mahu merasai kelainan berpantang dengan Set Bersalin Shaklee boleh la dapatkan segera.

Anda boleh hubungi saya terus untuk maklumat lebih lanjut.

Call / Whatsapp : 019-5434395
Email : hanabard105@gmail.com


Add Fb saya : Hana Deqna untuk chatting secara langsung engan saya berkenaan dengan produk.


Klik Like di FanPage saya : Hanna Vita's Shoppe

Konsultasi percuma hanya untuk pelanggan sahaja ya.


COD sekitar Paka , Kerteh dan juga Dungun .Pos Laju untuk yang diluar kawasan dan seluruh negeri di Malaysia.


Untuk mendaftar ahli dan menikmati diskaun hebat bagi setiap produk Shaklee atau menjana pendapatan dengan bisnes Shaklee, sila klik DI SINI


  
Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan





Reactions:

0 comments:

Post a Comment