Friday, 14 April 2017

Kenapa Harus Memilih Set Bersalin Shaklee?

Salam Sejahtera




Nampaknya berbaki 2 minggu lagi sebelum bersalin..sebab kali kali nie dah rancang nak bersalin kat kampung dengan Set Bersalin Shaklee jugak kali nie. Masuk 3 kali tetap pilih set bersalin mudah nie

Tadi masa tengah sibuk-sibuk mengemas tadi sempat lagi jawab pertanyaan customer yang tengah cari Set Bersalin. Katanya nak belikan untuk anaknya.. 

Lalu  dengan pantas  terus cadangankan Set Bersalin Shaklee.Pengalaman berpantang dengan Set Bersalin Shaklee memang sangat luar biasa. 

Set Bersalin Shaklee tak berasaskan herba macam kebanyakan set bersalin lain. Tetapi lebih kepada vitamin yang sememangnya sangat diperlukan oleh tubuh..


Set Bersalin Shaklee adalah terdiri daripada supplemen-supplemen semulajadi yang selamat.

Setiap Set Bersalin Shaklee dapat bertahan sehingga 2 hingga 4 bulan dan boleh disambung makan walaupun sudah tamat waktu berpantang.


Harga Set Bersalin Shaklee sangat berbaloi-baloi. Selain dapat bertahan untuk jangka masa yang lama, set ini juga sangat baik untuk kesihatan optima ibu dan bayi.

1) OsteMatrix - Untuk bekalan kalsium kepada ibu dan bayi dan menggantikan kehilangan kalsium dan magnesium yang hilang semasa proses kelahiran.

2) ESP - Merangsangkan pertumbuhan fizikal
dan mental daripada ibu kepada bayi. Juga memulihkan luka-luka semasa bersalin.

3) Alfalfa Complex - Melancarkan penyusuan dan bertindak sebagai serat kepada tubuh.

4) Sustained Release Vita-C (Vitamin C) - Meningkatkan kekuatan imun tubuh dan mencantikkan kulit.

5) Vitalea Iron- Mengandungi pelbagai vitamin untuk memenuhi keperluan nutrien yang diperlukan oleh ibu-ibu yang baru bersalin



Antara Testimoni yang berpuashati...






Set Sersalin Shaklee pilihan bijak untuk mereka yang inginkan kelainan sepanjang berpantang.

Boleh hubungi saya untuk maklumat lanjut.

Call / Whatsapp : 019-5434395
Email : hanabard105@gmail.com


Add Fb saya : Hana Deqna untuk chatting secara langsung engan saya berkenaan dengan produk.


Klik Like di FanPage saya : Hanna Vita's Shoppe

Konsultasi percuma hanya untuk pelanggan sahaja ya.


COD sekitar Paka , Kerteh dan juga Dungun .Pos Laju untuk yang diluar kawasan dan seluruh negeri di Malaysia.


Untuk mendaftar ahli dan menikmati diskaun hebat bagi setiap produk Shaklee atau menjana pendapatan dengan bisnes Shaklee, sila klik DI SINI


  
Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan



Reactions:

0 comments:

Post a Comment