Thursday, 20 April 2017

Jerawat Lama Lesap Terus

Salam Sejahtera


Alhamdulillah,setelah konsisten jerawat2 yang tumbuh akibat silap skincare dan hormon mampu dirawat! Untuk yang ingin merawat kulit, boleh ambil set duo terbaik Shaklee.





Basic ni adalah memang HOT SELLING SANGAT! Mana tak nya kekadang 3-5 set sehari dikebas customer 😂. Dan minggu lepas pasangan duo ni OUT OF STOCK kat Malaysia tau! Penangan hebat betul. Tapi sekarang dah ada balik 😝

Ni adalah supplement ASAS bagi yang nakkan kulit yang nak :
.
✅Kulit cantik
✅Rawat jerawat
✅Rawat parut
✅Bertenaga dan tak lesu
✅ Body slim
✅Parut berlubang dirawat

Mesti semua tahu kan yang protein ni memang bagus yang amat untuk kulit kan? Haa sebab tu la gabungan protein dan vitamin c memang combo terbaik untuk masalah kulit. 

Manfaat lain ESP membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam.Membantu menjadikan kulit lebih berseri dan menganjalkan kulit/awet muda kerana protein penting untuk kulit.

Esp juga memberi ton warna kulit yang sekata.Bagi yang selalu terdedah dengan keadaan cuaca yang panas.

Kebiasaannya apabila jerawat mula naik. Proses membaikpulih perlukan masa dan sering meninggalkan parut. Dengan kosisten pengambilan Esp juga dapat membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus.


Dari sudut lain Esp juga bertindak sebagai antioksida iaitu langkah pencegahan bagi masalah kesihatan lain. Boleh mencegah berlakunya masalah osteoporosis iaitu yang melibatkan kerapuhan tulang.


Paling terbaik jika mengamalkan Esp dapat membantu pembentukan sel-sel baru kerana sel perlukan protien untuk sihat dan bantu sistem badan berfungsi dengan baik.

Selain bantu untuk membaik pulih semula kulit wajah Esp juga sangat - sangat memberi kekenyangan, yang berpanjangan dan amat ssesuai untuk mereka yang ingin diet menguruskan badan.

Jika ada terdapat luka - luka dalaman selepas pembedahan boleh jugak amal Esp untuk mempercepatkan lagi pemulihan luka.

Kesihatan kulit dan rambut pun akan turut terjaga dengan kebaikan Esp ini.


Manfaat lain bagi Vitamin C Shaklee pula iaitu sangat baik untuk imunisasi dan daya tahan badan dan boleh mengurangkan simptom demam.

Bagi penjagaan kulit Vitamin C boleh bantu mengatasi masalah jerawat degil, jerawat pasir dan nasi serta membantu kulit sensitif seperti eczema, resdung.

Vitamin Cjuga boleh membantu penghasilan kolagen dalam tubuh yang makin berkurangan akibat daripada pencemaran dan pertambahan usia.

Kebaikan Vitamin C untuk kulit memang sangat banyak. Itu sebabnya Vitamin C ini sangat laris dipasaran. Ramai yang dah dapat manfaatnya.Bantu kurangkan kesan "sunburn",menjadikan kulit lebih gebu,melembapkan kulit dari dalam , boleh mengurangkan kedutan dan tanda penuaan.

Dari sudut penjagaan lain Vitamin C boleh juga mengurangkan keguguran rambut,menghasilkan rambut yang lebat dan boleh mengelak daripada uban.

Manfaatnya 2 vitamin kita dah tahu kan. Memang tak rugi kalau kita amalkan sebagai rutin harian. Bukan hanya merawat masalah kulit malah boleh juga membantu kesihatan tubuh badan sentiasa berada dalam keadaan baik .

Bagi anda yang sedang mengalami masalah kulit berjerawat dan buntu untuk mendapatkan rawatan terbaik untuk membaikpulih kembali agar bebas dari masalah kulit. Set Asas Kecantikan ini boleh membantu tanpa kesan sampingan berbanding dengan produk - produk penjagaan luaran yang lain.

Fokus rawatan lebih kepada dalaman terlebih dahulu. Sebab semua masalah kulit berpunca dari keadaan kesihatan dalaman. 

Insya Allah dengan pengambilan kosisten anda akan rasai sendiri perubahan pada kulit atau pada tahap kesihatan anda ..

Usah khuatir untuk mencuba.. Jaminan selamat digunakan dan berkesan memang Shaklee utamakan untuk setiap produk keluarannya. Kajian saintifik sudah membuktikan .

Untuk maklumat lebih jelas berkaitan produk. Boleh segera hubungi saya..


Call / Whatsapp : 019-5434395
Email : hanabard105@gmail.com


Add Fb saya : Hana Deqna untuk chatting secara langsung engan saya berkenaan dengan produk.


Klik Like di FanPage saya : Hanna Vita's Shoppe

Konsultasi percuma hanya untuk pelanggan sahaja ya.


COD sekitar Paka , Kerteh dan juga Dungun .Pos Laju untuk yang diluar kawasan dan seluruh negeri di Malaysia.


Untuk mendaftar ahli dan menikmati diskaun hebat bagi setiap produk Shaklee atau menjana pendapatan dengan bisnes Shaklee, sila klik DI SINI


  
Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan




Reactions:

0 comments:

Post a Comment