Tuesday, 28 March 2017

Tidak Sabar Menunggu Berpantang

Salam Sejahtera


Wah...wah tak lama dan nak bersalin nie. Rasanya berbaki lagi sebulan kalau ikut tarikh yang diberikan . Tapi kemungkinan awal sikit kot bersalinnya. yakin betul tu. 

Macam mana tak yakinnya, setiap hari asyik berjalan sahaja. Bila mana banyak pergerakan maka  mudah lagi la proses bersalin .

Kali nie saya berpantang di kampung. Memang tak sabar rasanya nak lalui hari - hari bertungku dan mengurut .

Sambil - sambil excited sangat tu tak lupa jugak kelengkapan semasa dalam pantang nanti. Yang paling penting Set Bersalin la. Saya tetap setia memilih setia pada yang satu. 

Ada orang tiap kali bersalin mesti tukar- tukar jenama set bersalin. Saya jenis tak syok camtu. Mujur perkenalan saya dengan Shaklee telah buat saya jatuh cinta nak terus mengamalkanya..

Dari anak pertama lagi saya dah mula ambil Set Bersalin Shaklee. Suka sebab mudah sangat hanya telan sahaja. Motif saya nak yang mudah dan bantu pulihkan kembali dengan cepat.

Dengan Set Bersalin Shaklee beli sekali guna berbulan- bulan tu yang saya nak sangat tu. Kalau dah berdak



Nie la set yang saya ambil setiap kali bersalin. Nie stok untuk saya turunkan berat badan dan jugak untuk banyakan susu ibu. Insya Allah untuk kali nie tetap penyusuan penuh dengan susu ibu.

Sapa yang tercari set bersalin yang mudah tapi kesannya cepat boleh la  mencuba Set Bersalin Shaklee nie.

Untuk yang mula nak cuba saya akan bantu bagaimana cara pengambilan yang betul dan mudah untuk nampak kesan . Kira free kosultansi sepanjang pengambilan..


Bagi anda yang ingin mendapatkan vitamin untuk kesihatan .. Boleh la segera hubungi saya.. Insya Allah penghantaran terus ke rumah anda.

Call / Whatsapp : 019-5434395
Email : hanabard105@gmail.com


Add Fb saya : Hana Deqna untuk chatting secara langsung engan saya berkenaan dengan produk.


Klik Like di FanPage saya : Hanna Vita's Shoppe

Konsultasi percuma hanya untuk pelanggan sahaja ya.


COD sekitar Paka , Kerteh dan juga Dungun .Pos Laju untuk yang diluar kawasan dan seluruh negeri di Malaysia.


Untuk mendaftar ahli dan menikmati diskaun hebat bagi setiap produk Shaklee atau menjana pendapatan dengan bisnes Shaklee, sila klik DI SINI


  
Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan




Reactions:

0 comments:

Post a Comment