Friday, 31 March 2017

Testimoni Set Kulit Shaklee

Salam Sejahtera..




Hari nie update blog sambil bermasker dengan Esp & Vitamin C . Sedap saja rasa bila sapu kat wajah. Kulit rasa segar sangat. Kalau korang nak tahu, Esp dan Vitamin C terbaik produk untuk penjagaan kulit. 

Esp bekal protien untuk sel - sel kulit sihat. Vitamin C lindung kulit dari segala radikal bebas dan beri kulit keperluan yang secukupnya. Bekal kolagen untuk kekalkan keremajaan kulit.

Sebenarnya ada lagi Vitamin yang terbaik untuk kulit dari Shaklee. Macam Vitamin E , Gla Complex, B complex ,Vivix dan Colagen. Semua tu membantu menyihatkan kulit seterunya menyebabkan kulit lambat untuk mengalami proses penuaan. Kekal awet mudah sentiasa jika kita berterusan mengamalkannya.

Ok sekarang saya nak tunjukkan kepada anda semua.. Hasil testimoni pengguna produk kecantikan keluaran Shaklee.

Testimoni 1. Kulit berjerawat teruk sehingga meninggalkan kesan pada kulit wajah. Vitamin mampu redakan dan hilangkan parut -parut jerawat.


Testimoni 2. Penguna mengamalkan Vivix untuk kecerahan kulit dan hikangkan parut. Dalam 2 minngu kesan ketara dapat dilihat. Ada perbezaan pada kulit.



Testimoni 3. Perubahan kulit ketara dengan pengambilan Esp protien soya. Bantu kulit lebih anjal dan bebas dari bekas- bekas jerawat.



Testimoni 4. Hasil pengambilan Vitamin C dan Vitamin E jerawat makin kurang. Nampak ketara perubahan.



Testimoni 5. Ambil Vivix untuk kulit memang nampak perubahan. Kulit makin berseri dan cerah. Jeragat pada wajah pun dah hilang.



Untuk testimoni yang seterusnya ni semua hasil dari pengambilan Vitamin E. Tengok la bagaimana Vitamin E membantu merawat dan mencerahkan kulit secara semula jadi.







Bestkan kalau kulit cantik dan sihat. Jom apa kata kita sihatkan kulit kita dengan supplimen shaklee.. Selamat, berkesan dan terjamin..

Bagi yang berhajat boleh segera hubungi saya . Insya Allah saya akan bantu anda pulihkan kembali kulit anda melalui kosultansi pengambilan yang betul.


Call / Whatsapp : 019-5434395
Email : hanabard105@gmail.com


Add Fb saya : Hana Deqna untuk chatting secara langsung engan saya berkenaan dengan produk.


Klik Like di FanPage saya : Hanna Vita's Shoppe

Konsultasi percuma hanya untuk pelanggan sahaja ya.


COD sekitar Paka , Kerteh dan juga Dungun .Pos Laju untuk yang diluar kawasan dan seluruh negeri di Malaysia.


Untuk mendaftar ahli dan menikmati diskaun hebat bagi setiap produk Shaklee atau menjana pendapatan dengan bisnes Shaklee, sila klik DI SINI


  
Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan













Reactions:

0 comments:

Post a Comment