Thursday, 16 March 2017

Sharing Dalam Shaklee


Salam Sejahtera


Dalam bisness Shaklee yang ditekankan adalah "Sharing"



Sharing nie bukannya sampai kena buat program, majlis apa2 baru nak sharing..borak-borak dengan kawan2 pun dah kira sharing..

Ada orang persepsi Sharing tu satu skop besar sangat.. Tapi sebenarnya tak la cmtu.. Setiap hari berlaku proses sharing tanpa kita sedari.

Macam tadi akak nie.. Baru berapa minggu ja join ahli..plan dia join hanya nak makan saja ja vitamin Shaklee..tapi lain pulak jadinya.. 

Sambil- sambil sembang dengan kawan tercerita vitamin yang dia ambil selama nie.. Kawan dia pun berminat nak cuba..apa lagi terpaksa la menjual pulak..

Tadi terus datang umah ambil stok untuk kawannya. Dannn terus bawah stater kit yang dapat hari tu ..nak belajar pasal harga.. bonus.. kiraan nilai mata, cara nak order stok.. 

Tapi bila cerita bab bonus + untung runcit terus nampak kesungguhan..responnya.. Tak la susah sangat pun sebenarnya kan... Kita kongsi apa yang kita amalkan ja.. Dah boleh jana berapa income bulan-bulan kita nak..

Tu la sebabnya saya syok bershaklee.. Mudah dan masyukkk.. Yang penting kita boleh beri bermanfaat untuk orang lain dari sudut kesihatan.. 

Tu la kelebihan terbesar jadi ahli Shaklee....

Kepada yang berminat nak sertai bisness mudah Shaklee.. Boleh segera hubungi saya.

Call / Whatsapp : 019-5434395
Email : hanabard105@gmail.com


Add Fb saya : Hana Deqna untuk chatting secara langsung engan saya berkenaan dengan produk.


Klik Like di FanPage saya : Hanna Vita's Shoppe

Konsultasi percuma hanya untuk pelanggan sahaja ya.


Untuk mendaftar ahli dan menikmati diskaun hebat bagi setiap produk Shaklee atau menjana pendapatan dengan bisnes Shaklee, 

sila klik DI SINI


  
Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan



Reactions:

0 comments:

Post a Comment