Labels

CARA ORDER

INFO BERGUNA

Menu

Tuesday, 28 March 2017

Sertai Kelas Tambah Ilmu Shaklee

Salam SejahteraDalam kesibukan sepanjang bulan Mac nie sempat juga saya hadiri kelas Shaklee.

Alhamdulillah masih diberi kekuatan walaupun tengah sarat mengandung. Semua 2 kelas saya hadiri,satu di Kuala Lumpur dan satu lagi di Terenggan

Kebetulan pulak kelas yang kedua tu diadakan waktu cuti sekolah , memang tak lepas peluang la. 

Alhamdulillah dapat juga saya tambah ilmu dan berkongsi cerita bersama leader - leader yang telah berjaya dalam Shaklee.

Walaupun sudah lama dalam bisnes shaklee tapi masih banyak ilmu yang perlu dipelajari . Bila sertai kelas shaklee banyak maklumat baru yang dikongsi untuk lebih mantapkan diri dan ahli - ahli kumpulan bawah saya .

Kedua - dua kelas shaklee saya hadirkan bersama suami dan anak - anak. Memang kalau sebelum- sebelum nie pun macam tu la. Sampaikan anak - anak pun dah mula memahami apa yang saya buat.

Pada saya tiada yang membataskan saya untuk tidak hadirkan keluarga . Sebab bisnes Shaklee pun adalah bisnes yang boleh diwarisi . Suami dan anak - anak mesti tahu apa yang saya tengah usahakan .

Syukur sangat - sangat bila apa yang kita buat dapat sokongan dari suami. Sokongan dari suami yang penting dan buat saya lagi semangat untuk lebih berusaha capai yang diimpikan .

 Walupun terpaksa memandu jauh untuk hadiri kelas Shaklee di Kuala Lumpur sikit pun tak rasa rugi. Malah rasa lebih beruntung kerana macam - macam ilmu yang dapat di ambil dan dapat berkongsi idea serta dengan 

Sesi perbincangan bersama Master Norita orang lama dalam Shaklee 

Memang aura tersangat la luar biasa sejak balik dari 2 kelas tersebut. Hari - hari penuh semangat. Semua ilmu yang dapat dikongsi terus untuk anak-anak Shaklee pulak.

Walaupun kumpulan saya tak ramai mana tapi tak jadi penghalang untuk sama - sama berkembang dalam bisnes Shaklee. Bila semua semangat itu yang buat lagi seronok nak cipta lebih kejayaan dengan Shaklee.

Pada anda yang kat luar sana yang masih tercari - cari bisnes yang mudah dan boleh beri manfaat lebih untuk diri kita dan orang lain. Shaklee pilihan terbaik.

Bantu orang lebih sihat dan l berjaya capai impian dalam hidup...itu la target saya.. Moga semua dipermudahkan...

                                                          

0 comments:

Post a Comment