Tuesday, 28 March 2017

Sertai Kelas Tambah Ilmu Shaklee

Salam SejahteraDalam kesibukan sepanjang bulan Mac nie sempat juga saya hadiri kelas Shaklee.

Alhamdulillah masih diberi kekuatan walaupun tengah sarat mengandung. Semua 2 kelas saya hadiri,satu di Kuala Lumpur dan satu lagi di Terenggan

Kebetulan pulak kelas yang kedua tu diadakan waktu cuti sekolah , memang tak lepas peluang la. 

Alhamdulillah dapat juga saya tambah ilmu dan berkongsi cerita bersama leader - leader yang telah berjaya dalam Shaklee.

Walaupun sudah lama dalam bisnes shaklee tapi masih banyak ilmu yang perlu dipelajari . Bila sertai kelas shaklee banyak maklumat baru yang dikongsi untuk lebih mantapkan diri dan ahli - ahli kumpulan bawah saya .

Kedua - dua kelas shaklee saya hadirkan bersama suami dan anak - anak. Memang kalau sebelum- sebelum nie pun macam tu la. Sampaikan anak - anak pun dah mula memahami apa yang saya buat.

Pada saya tiada yang membataskan saya untuk tidak hadirkan keluarga . Sebab bisnes Shaklee pun adalah bisnes yang boleh diwarisi . Suami dan anak - anak mesti tahu apa yang saya tengah usahakan .

Syukur sangat - sangat bila apa yang kita buat dapat sokongan dari suami. Sokongan dari suami yang penting dan buat saya lagi semangat untuk lebih berusaha capai yang diimpikan .

 Walupun terpaksa memandu jauh untuk hadiri kelas Shaklee di Kuala Lumpur sikit pun tak rasa rugi. Malah rasa lebih beruntung kerana macam - macam ilmu yang dapat di ambil dan dapat berkongsi idea serta dengan 

Sesi perbincangan bersama Master Norita orang lama dalam Shaklee 

Memang aura tersangat la luar biasa sejak balik dari 2 kelas tersebut. Hari - hari penuh semangat. Semua ilmu yang dapat dikongsi terus untuk anak-anak Shaklee pulak.

Walaupun kumpulan saya tak ramai mana tapi tak jadi penghalang untuk sama - sama berkembang dalam bisnes Shaklee. Bila semua semangat itu yang buat lagi seronok nak cipta lebih kejayaan dengan Shaklee.

Pada anda yang kat luar sana yang masih tercari - cari bisnes yang mudah dan boleh beri manfaat lebih untuk diri kita dan orang lain. Shaklee pilihan terbaik.

Bantu orang lebih sihat dan l berjaya capai impian dalam hidup...itu la target saya.. Moga semua dipermudahkan...

                                                          

Reactions:

0 comments:

Post a Comment