Wednesday, 29 March 2017

Hilangkan Ketagihan Merokok

Salam Sejahtera


Ramai yang terjebak dengan aktiviti merokok ini hanya kerana mencuba untuk kali pertama.

Kali pertama bertukar menjadi kali kedua dan seterusnya menjadikan mereka ketagih dan perlu merokok setiap hari.

Mungkin ada yang memberitahu, jika mereka ingin berhenti merokok, mereka boleh sahaja lakukan asalnya minda dan fikiran menyatakan sedemikian.

Ada benarnya perkara ini, namun ketagihan adalah perkara yang sangat sukar untuk diatasi. Ianya memerlukan semangat yang kental dan sebab yang besar agar ianya dapat ditukar.

Bagaimana nak hilangkan ketagihan akibat merokok?

Adakah Vivix boleh bantu masalah  ketagihan merokok

1.Vivix membantu men-detox-kan nikotin dari dalam darah, organ, otak, dan sebagainya. Bila nikotin dah tiada, rasa ketagih badan kita nak nikotin pun hilang.

2.Orang merokok merasakan satu ‘feeling’ bila dia hisap rokok. Sebab tu lah apabila dia berhenti menghisap rokok, otak dia rasa lain macam je dan terus memanggil-manggil untuk dia hisap rokok balik bagi mendapatkan semula ‘feeling’ tu.

Vivix boleh memberikan ‘feeling’ tu, jadi bila dia minum Vivix, dia tak rasa terpanggil nak merokok

3.Vivix mengurangkan simptom withdrawal bila berhenti merokok. Simptom withdarawal ni teruk-teruk juga. sebab tu ramai orang yang berhenti merokok secara tiba-tiba, dia kena macam-macam penyakit. 

Senang cakap, badan ‘terkejut’ dengan keadaan yang dia tak biasa (takde sumber nikotin). Insya-Allah dengan Vivix boleh redakan kejutan tu.

Sebaiknya Vivix ini diambil bersama dgn DTX Complex untuk detox segala benda yang ada dalam organ dalaman terutama hati.

Ramai dah yang berjaya atasi ketagihan merokok. Anda yang lain bagaimana. Berdasarkan kepada respon nie boleh kita simpulkan Vivix membantu merawat ketagihan akibat merokok.

Boleh rujuk testimoni ini.








Mahu hilangkan cepat ketagihan merokok?? Boleh segera dapatkan sebotol Vivix hari nie...

Call / Whatsapp : 019-5434395
Email : hanabard105@gmail.com


Add Fb saya : Hana Deqna untuk chatting secara langsung engan saya berkenaan dengan produk.


Klik Like di FanPage saya : Hanna Vita's Shoppe

Konsultasi percuma hanya untuk pelanggan sahaja ya.


COD sekitar Paka , Kerteh dan juga Dungun .Pos Laju untuk yang diluar kawasan dan seluruh negeri di Malaysia.


Untuk mendaftar ahli dan menikmati diskaun hebat bagi setiap produk Shaklee atau menjana pendapatan dengan bisnes Shaklee, sila klik DI SINI


  
Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan










Reactions:

0 comments:

Post a Comment