Sunday, 26 February 2017

Testimoni,Tiada Lagi Sembelit Dengan Ostematrix

Salam Sejahtera


Hai semua.. Hari nie saya kongsikan tentang testimoni produk Ostematrix 

Saya memang mengalami masalah sembelit dari zaman remaja lagi. Seminggu kadang-kadang sekali je membuang. Kalau kurang makan buah dan minum air, memang azab lah duduk dalam tandas. Lama sangat. Pernah sampai nangis-nangis.

Masalah ni berlarutan sehingga lah saya bersalin anak no 1. Masa berpantang anak no 1, saya alami sembelit paling teruk. 5 hari saya tak membuang sebab takut nak teran. Hari ke 5 tu, saya membuang sampai penuh darah kat mangkuk tandas tu.

Memang seram. 

Lepas tu memang kerap sembelit. Boleh dikatakan setiap kali pun sembelit lah. Kesannya, masa saya hamil anak no 2, dalam 6 bulan gitu, saya kena buasir. Rektum terkeluar. Pedihnya tuhan saja yang tahu..nak duduk pun tak boleh. Doktor bagi saya ubat macam bullet untuk masuk dalam dubur. Ok lah dalam 2-3 hari then jadi balik.

Masa dalam pantang anak no.2, saya ambil ostematrix. Langsung takde sembelit. Sejak amalkan oste, saya dah tak kenal dah apa tu sembelit. Sampai la sekarang..dah 2 tahun 1 bulan dan dah 5 bulan hamil anak ke 3, tak pernah sembelit lagi. Dan saya pun tak miss ambil ostematrix.





Boleh terus hubungi sini ya..  Nak tanya apa-apa pun boleh.. Saya sedia membantu. 😀😀😀


Call / Whatsapp : 019-5434395
Email : hanabard105@gmail.com


Add Fb saya : Hana Deqna untuk chatting secara langsung engan saya berkenaan dengan produk.


Klik Like di FanPage saya : Hanna Vita's Shoppe

Konsultasi percuma hanya untuk pelanggan sahaja ya.


COD sekitar  Kerteh, Paka dan Dungun Terengganu. Pos Laju seluruh Malaysia.


Untuk mendaftar ahli dan menikmati diskaun hebat bagi setiap produk Shaklee atau menjana pendapatan dengan bisnes Shaklee, sila klik

 DI SINI


  
Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan


Reactions:

0 comments:

Post a Comment