Labels

CARA ORDER

INFO BERGUNA

Menu

Tuesday, 28 February 2017

Testimoni Vivix Untuk Cyst

Salam Sejahtera.
Minggu lepas datang sorang custemer kat rumah. Bertanyakan supplimen untuk masalah Cyst. Dia baru buat pemeriksaan dan doktor sahkan dia ada masalah Cyst.

Nampak pada luaran akak ni sihat tapi bila borak panjang baru tahu masalah yang dia hadapi sampai la disahkan ada masalah tersebut.

Risau terus dia bila doktor beritahu ada ketumbuhan kecil yang seakan Cyst. Ukurannya lebih kurang dalam 3 cm gitu la

Dia bertanyakan supplimen yang boleh menghilangkam Cyst tersebut.Terus saya tunjukan Testimoni pesakit Cyst yang berjaya pulih dengan Vivix.

Sebelum bagi testimoni penguna Vivix yang dah kembali sihat sepenuhnya. Sempat jugak saya terangkan sikit info yang penting.

Setiap wanita yang ada masalah kesihatan dalaman, mesti rasa risau. Lebih-lebih lagi jika masalah dalaman itu melibatkan penyakit di dalam rahim macam ovarian cyst, pcos ataupun fibroid. 

Penyakit ini akan mempengaruhi kadar kesuburan seseorang wanita dan menentukan samada rahim seorang wanita itu kuat atau tidak untuk hamil. 

Ovarian Cyst Ovarian Cyst adalah kantung yang berisi lendir/air yang berada di dalam kilang telur ovari. Lendir atau cecair ini boleh jadi seperti air, pekat likat dan ada diantaranya yang mengandungi tisu-tisu seperti rambut dan gigi.Ini antara sebahagian testimoni yang mengalami masalah Cyst dan kembali pulih selepas mengamalkan Vivix..

Alhamdulillah selepas saya kongsi testimoni nie terus akak tu berminat nak memcuba dah terus mendaftr sebagai ahli Shaklee..

Sudah terbukti Vivix Shaklee mampu pulihkan kembali kesihatan dengan semula jadi tanpa perlu pembedahan..

Alhamdulillah
0 comments:

Post a Comment