Sunday, 19 February 2017

Testimoni Set Detoks Shaklee

Salam Sejahtera 

Minggu nie ramai yang bertanyakan Set Detoks Shaklee. Rata -ratanya bila ditanya kenapa nak ambil set tu.  Semua kebanyakan respon selalu sembelit, seminggu sekali saja membuang.  

Agak bahaya bila dengar respon- respon semua.  Seminggu makan macam-macam tapi nak membuang segala sisa berlebihan susah pulak.  Tak lancar pembuangan setiap hari. 

Paling seeloknya dalam seminggu mesti 2 atau 3 kali proses pembuangan berlaku.  Jika dibiarkan berterusan sembelit begini takut memudaratkan lagi kesihatan untuk jangka masa panjang.  Usus semakin kotor dengan toksin. 

Kenapa kita kena detox badan kita?

👉Untuk membuang toksin dalam badan
👉Untuk mempercepatkan penurunan berat badan
👉Meningkatkan kadar metabolisme
👉Mengelak masalah sembelit
👉Mengelak kulit kusam (orang yang ada masalah penghadaman akan mengalami masalah kulit kusam)

Apa kata untuk seterusnya,  saya kongsikan untuk anda semua Testimoni Set Detoks Shaklee yang sangat- sangat berpuas hati. 




Tujuan kita detoks adalah untuk penjagaan kesihatan khususnya pada bahagian usus kita . Jika dibiarkan tanpa pembersihan boleh memgundang masalah kesihatan yang lebih serius.  

Bonus untuk mereka yang mengamalkan Set Detoks Shaklee adalah pengurangan berat badan secara semula jadi..  Syok la kan..  Sambil perbaiki kesihatan dapat  cantikkan penampilan diri jugak. 

Ok.  Kepada yang sedang mengalami kesukaran membuang, boleh segera dapatkan Set Detoks Shaklee.. 

Bagaimana nak dapatkan cepat Set Detoks
Shaklee ???

Boleh terus hubungi sini ya..  Nak tanya apa-apa
pun boleh.. Saya sedia membantu. 😀😀😀

Call / Whatsapp : 019-5434395
Email : hanabard105@gmail.com

Add Fb saya : Hana Deqna untuk chatting secara langsung engan saya berkenaan dengan produk.


Klik Like di FanPage saya : Hanna Vita's Shoppe

Konsultasi percuma hanya untuk pelanggan sahaja ya.


COD sekitar Bandar Tenggara, Johor dan Kerteh, Paka dan Dungun Terengganu. Pos Laju seluruh Malaysia.

Untuk mendaftar ahli dan menikmati diskaun hebat bagi setiap produk Shaklee atau menjana pendapatan dengan bisnes Shaklee, sila klik DI SINI


  
Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan






Reactions:

0 comments:

Post a Comment