Monday, 20 February 2017

Testimoni Alfalfa Complex Bantu Atasi Keputihan

Salam Sejahtera


Masalah keputihan bukanlah satu perkara asing bagi kebanyakan wanita, betulkan? Bezanya ada yang jenis teruk dan ada yang jenis sedikit saja, keluar pun masa selepas period. Itu normal, maksudnya anda subur. 

Tapi yang tak normal ialah bila keputihan berterusan keluar dan sehingga mengganggu dan rasa tidak selesa.

Ia lebih berbahaya kalau sudah sampai ke peringkat jangkitan kuman. Apabila sampai tahap ini warna akan berubah dari jernih putih biasa ke kekuningan sehingga kehijauan dan berbau. 

Jadi kena lah cari jalan nak atasi masalah ini, jangan pandang remeh kerana ini antara punca ketidaksuburan.

Alfalfa Complex Bantu Atasi Keputihan

Saya suka nak cadangkan Alfalfa Complex sebagai jalan keluar untuk masalah keputihan. Ini kerana alfalfa ini adalah sejenis herba dan sangat diakui dalam keberkesanan untuk kesihatan dalaman wanita. 

Alfalfa bertindak sebagai kacip fatimah buat isteri. Wow! . . Bila bercakap tentang kacip fatimah, maka sudah tentu ramai sedia maklum. Kacip itu sendiri adalah definisi untuk ketatkan. Alah membeli menang memakai.

Manfaatnya sangat banyak untuk keintiman wanita terutama juga bagi masalah keputihan. Keputihan yang teruk boleh mengganggu hubungan intim juga tau. Ianya lebih kepada cara untuk selesaikan masalah keputihan dan dalaman wanita.

Mari kita tengok Testimoni pulak.  Pada saya memang terbaik Alfalfa nie..  Sendiri dah amalkan.....






Lagi cepat kita rawat lagi baik.  Kepada yang sedang mengalami masalah keputihan boleh segera dapatkan Alfalfa Complex ya

Bagaimana nak dapatkan cepat

Boleh terus hubungi sini ya..  Nak tanya apa-apa
pun boleh.. Saya sedia membantu. 😀😀😀

Call / Whatsapp : 019-5434395
Email : hanabard105@gmail.com

Add Fb saya : Hana Deqna untuk chatting secara langsung engan saya berkenaan dengan produk.


Klik Like di FanPage saya : Hanna Vita's Shoppe

Konsultasi percuma hanya untuk pelanggan sahaja ya.


COD sekitar Bandar Tenggara, Johor dan Kerteh, Paka dan Dungun Terengganu. Pos Laju seluruh Malaysia.

Untuk mendaftar ahli dan menikmati diskaun hebat bagi setiap produk Shaklee atau menjana pendapatan dengan bisnes Shaklee, sila klik DI SINI


  
Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan





Reactions:

0 comments:

Post a Comment