Saturday, 25 February 2017

Pengedar Shaklee Bandar Tenggara, Kulai Ready Stok

Salam Sejahtera... 

Semua kenal saya pengedar Shaklee Paka Dungun Kerteh saja kan.  Sebenarnya saya jugak pengedar Shaklee Kulai Johor.

Sudah lama dah sebenarnya.  Tapi tak maklum kat sini.  Kebanyakkan kalau d
area Kulai saya banyak COD.

Antara kawasan yang kerap permintaan produk adalah Bandar Tenggara. Ramai yang tercari - cari pengedar untuk dapatkan supplimen Shaklee. 

Disebabkan permintaan produk yang makin banyak tu yang saya sediakan stok dirumah. 

Kebanyakkan stok yang laku keras jela tersedia ada.. 

Esp Soy Protien
Vitamin C 
B Complex
Gla Complex
Vitalea Multivitamin
Ostematrik
Herbalax
Alfalfa Complex
Lecithin
Peppermint Ginger Plus
Omega Guard

Cream Herbal Blend


Bagi yang berada area Kulai & Bandar Tenggara yang inginkan vitamin boleh la dapatkan te

rus dari saya.  Insya Allah harga berpatutan.. 


Boleh terus hubungi sini ya..  Nak tanya apa-apa pun boleh.. Saya sedia membantu. 😀😀😀


Call / Whatsapp : 019-5434395
Email : hanabard105@gmail.com


Add Fb saya : Hana Deqna untuk chatting secara langsung engan saya berkenaan dengan produk.


Klik Like di FanPage saya : Hanna Vita's Shoppe

Konsultasi percuma hanya untuk pelanggan sahaja ya.


COD sekitar Bandar Tenggara ,Kulai Johor. Pos Laju seluruh Malaysia.


Untuk mendaftar ahli dan menikmati diskaun hebat bagi setiap produk Shaklee atau menjana pendapatan dengan bisnes Shaklee, sila klik

 DI SINI


  
Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan






Reactions:

0 comments:

Post a Comment