Thursday, 23 February 2017

Kesan Ibu Hamil Ambil Ostematrix

Salam Sejahtera

Tak sabar sebenarnya nak kongsi dengan korang semua apa kesan bila ibu hamil ambil Ostematrix Shaklee.

Saya yang hamil 7 bulan pun excited tambah pulak yang baru-baru hamil.

Memang syok sungguh bukan saja cakap kosong ya. 3 kali pregnant saya amal tapi kali nie memang lagi effectnya..

Yang saya rasa bila ambil Ostematrix nie. Badan cergas,  tak da la nak lenguh- lenguh.. gigi pun tak sakit. yang paling best sekali tidor confirm lena sungguh. Kalau tetjaga waktu malam pun segar mata.

Tu respon saya .. Cuba korang tengok pulak respon orang lain yang dah amal Ostemtrix nie..




Saya nie jenis malas minum susu apa lagi nak bancuh. Korang mesti serupa macam saya kan. Confirm nak mudah aja. Saya tiap- tiap hari ambil 4 biji Ostematrix nie sebelum tidur. 

Ostematrix nie sebenarnya kalsium mudah.  Kalau korang ambil 4 biji ibaratkan korand dah bancuh 4 gelas susu + buah badam. Tak laratkan nak bancuh 4 gelas hari -hari kan. So nak mudah amal ja Ostematrix .

Korang mesti cuba sebotol nie. Kalau nak rasa best effectnya..  Insya Allah pasti nak sambung amal terus sampai bersalin. 

Boleh terus hubungi sini ya..  Nak tanya apa-apa pun boleh.. Saya sedia membantu. 😀😀😀


Call / Whatsapp : 019-5434395
Email : hanabard105@gmail.com


Add Fb saya : Hana Deqna untuk chatting secara langsung engan saya berkenaan dengan produk.


Klik Like di FanPage saya : Hanna Vita's Shoppe

Konsultasi percuma hanya untuk pelanggan sahaja ya.


COD sekitar  Kerteh, Paka dan Dungun Terengganu. Pos Laju seluruh Malaysia.


Untuk mendaftar ahli dan menikmati diskaun hebat bagi setiap produk Shaklee atau menjana pendapatan dengan bisnes Shaklee, sila klik

 DI SINI


  
Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan








Reactions:

0 comments:

Post a Comment