Tuesday, 28 February 2017

Testimoni Vivix Untuk Cyst

Salam Sejahtera.




Minggu lepas datang sorang custemer kat rumah. Bertanyakan supplimen untuk masalah Cyst. Dia baru buat pemeriksaan dan doktor sahkan dia ada masalah Cyst.

Nampak pada luaran akak ni sihat tapi bila borak panjang baru tahu masalah yang dia hadapi sampai la disahkan ada masalah tersebut.

Risau terus dia bila doktor beritahu ada ketumbuhan kecil yang seakan Cyst. Ukurannya lebih kurang dalam 3 cm gitu la

Dia bertanyakan supplimen yang boleh menghilangkam Cyst tersebut.Terus saya tunjukan Testimoni pesakit Cyst yang berjaya pulih dengan Vivix.

Sebelum bagi testimoni penguna Vivix yang dah kembali sihat sepenuhnya. Sempat jugak saya terangkan sikit info yang penting.

Setiap wanita yang ada masalah kesihatan dalaman, mesti rasa risau. Lebih-lebih lagi jika masalah dalaman itu melibatkan penyakit di dalam rahim macam ovarian cyst, pcos ataupun fibroid. 

Penyakit ini akan mempengaruhi kadar kesuburan seseorang wanita dan menentukan samada rahim seorang wanita itu kuat atau tidak untuk hamil. 

Ovarian Cyst Ovarian Cyst adalah kantung yang berisi lendir/air yang berada di dalam kilang telur ovari. Lendir atau cecair ini boleh jadi seperti air, pekat likat dan ada diantaranya yang mengandungi tisu-tisu seperti rambut dan gigi.







Ini antara sebahagian testimoni yang mengalami masalah Cyst dan kembali pulih selepas mengamalkan Vivix..

Alhamdulillah selepas saya kongsi testimoni nie terus akak tu berminat nak memcuba dah terus mendaftr sebagai ahli Shaklee..

Sudah terbukti Vivix Shaklee mampu pulihkan kembali kesihatan dengan semula jadi tanpa perlu pembedahan..

Alhamdulillah








Sunday, 26 February 2017

Testimoni,Tiada Lagi Sembelit Dengan Ostematrix

Salam Sejahtera


Hai semua.. Hari nie saya kongsikan tentang testimoni produk Ostematrix 

Saya memang mengalami masalah sembelit dari zaman remaja lagi. Seminggu kadang-kadang sekali je membuang. Kalau kurang makan buah dan minum air, memang azab lah duduk dalam tandas. Lama sangat. Pernah sampai nangis-nangis.

Masalah ni berlarutan sehingga lah saya bersalin anak no 1. Masa berpantang anak no 1, saya alami sembelit paling teruk. 5 hari saya tak membuang sebab takut nak teran. Hari ke 5 tu, saya membuang sampai penuh darah kat mangkuk tandas tu.

Memang seram. 

Lepas tu memang kerap sembelit. Boleh dikatakan setiap kali pun sembelit lah. Kesannya, masa saya hamil anak no 2, dalam 6 bulan gitu, saya kena buasir. Rektum terkeluar. Pedihnya tuhan saja yang tahu..nak duduk pun tak boleh. Doktor bagi saya ubat macam bullet untuk masuk dalam dubur. Ok lah dalam 2-3 hari then jadi balik.

Masa dalam pantang anak no.2, saya ambil ostematrix. Langsung takde sembelit. Sejak amalkan oste, saya dah tak kenal dah apa tu sembelit. Sampai la sekarang..dah 2 tahun 1 bulan dan dah 5 bulan hamil anak ke 3, tak pernah sembelit lagi. Dan saya pun tak miss ambil ostematrix.





Boleh terus hubungi sini ya..  Nak tanya apa-apa pun boleh.. Saya sedia membantu. πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€


Call / Whatsapp : 019-5434395
Email : hanabard105@gmail.com


Add Fb saya : Hana Deqna untuk chatting secara langsung engan saya berkenaan dengan produk.


Klik Like di FanPage saya : Hanna Vita's Shoppe

Konsultasi percuma hanya untuk pelanggan sahaja ya.


COD sekitar  Kerteh, Paka dan Dungun Terengganu. Pos Laju seluruh Malaysia.


Untuk mendaftar ahli dan menikmati diskaun hebat bagi setiap produk Shaklee atau menjana pendapatan dengan bisnes Shaklee, sila klik

 DI SINI


  
Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan


Saturday, 25 February 2017

Pengedar Shaklee Bandar Tenggara, Kulai Ready Stok

Salam Sejahtera... 

Semua kenal saya pengedar Shaklee Paka Dungun Kerteh saja kan.  Sebenarnya saya jugak pengedar Shaklee Kulai Johor.

Sudah lama dah sebenarnya.  Tapi tak maklum kat sini.  Kebanyakkan kalau d
area Kulai saya banyak COD.

Antara kawasan yang kerap permintaan produk adalah Bandar Tenggara. Ramai yang tercari - cari pengedar untuk dapatkan supplimen Shaklee. 

Disebabkan permintaan produk yang makin banyak tu yang saya sediakan stok dirumah. 

Kebanyakkan stok yang laku keras jela tersedia ada.. 

Esp Soy Protien
Vitamin C 
B Complex
Gla Complex
Vitalea Multivitamin
Ostematrik
Herbalax
Alfalfa Complex
Lecithin
Peppermint Ginger Plus
Omega Guard

Cream Herbal Blend


Bagi yang berada area Kulai & Bandar Tenggara yang inginkan vitamin boleh la dapatkan te

rus dari saya.  Insya Allah harga berpatutan.. 


Boleh terus hubungi sini ya..  Nak tanya apa-apa pun boleh.. Saya sedia membantu. πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€


Call / Whatsapp : 019-5434395
Email : hanabard105@gmail.com


Add Fb saya : Hana Deqna untuk chatting secara langsung engan saya berkenaan dengan produk.


Klik Like di FanPage saya : Hanna Vita's Shoppe

Konsultasi percuma hanya untuk pelanggan sahaja ya.


COD sekitar Bandar Tenggara ,Kulai Johor. Pos Laju seluruh Malaysia.


Untuk mendaftar ahli dan menikmati diskaun hebat bagi setiap produk Shaklee atau menjana pendapatan dengan bisnes Shaklee, sila klik

 DI SINI


  
Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan






Thursday, 23 February 2017

Kesan Ibu Hamil Ambil Ostematrix

Salam Sejahtera

Tak sabar sebenarnya nak kongsi dengan korang semua apa kesan bila ibu hamil ambil Ostematrix Shaklee.

Saya yang hamil 7 bulan pun excited tambah pulak yang baru-baru hamil.

Memang syok sungguh bukan saja cakap kosong ya. 3 kali pregnant saya amal tapi kali nie memang lagi effectnya..

Yang saya rasa bila ambil Ostematrix nie. Badan cergas,  tak da la nak lenguh- lenguh.. gigi pun tak sakit. yang paling best sekali tidor confirm lena sungguh. Kalau tetjaga waktu malam pun segar mata.

Tu respon saya .. Cuba korang tengok pulak respon orang lain yang dah amal Ostemtrix nie..




Saya nie jenis malas minum susu apa lagi nak bancuh. Korang mesti serupa macam saya kan. Confirm nak mudah aja. Saya tiap- tiap hari ambil 4 biji Ostematrix nie sebelum tidur. 

Ostematrix nie sebenarnya kalsium mudah.  Kalau korang ambil 4 biji ibaratkan korand dah bancuh 4 gelas susu + buah badam. Tak laratkan nak bancuh 4 gelas hari -hari kan. So nak mudah amal ja Ostematrix .

Korang mesti cuba sebotol nie. Kalau nak rasa best effectnya..  Insya Allah pasti nak sambung amal terus sampai bersalin. 

Boleh terus hubungi sini ya..  Nak tanya apa-apa pun boleh.. Saya sedia membantu. πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€


Call / Whatsapp : 019-5434395
Email : hanabard105@gmail.com


Add Fb saya : Hana Deqna untuk chatting secara langsung engan saya berkenaan dengan produk.


Klik Like di FanPage saya : Hanna Vita's Shoppe

Konsultasi percuma hanya untuk pelanggan sahaja ya.


COD sekitar  Kerteh, Paka dan Dungun Terengganu. Pos Laju seluruh Malaysia.


Untuk mendaftar ahli dan menikmati diskaun hebat bagi setiap produk Shaklee atau menjana pendapatan dengan bisnes Shaklee, sila klik

 DI SINI


  
Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan








Tuesday, 21 February 2017

Ready Stok Vitamin Shaklee Paka Dan Kerteh

Salam Sejahtera




Saya pengedar Shaklee aktif kawasan Paka dan Kerteh. 

 Kebanyakan custemer mahukan vitamin secara COD terus. Jadi bagi penuhi permintaan mereka. Saya ambil langkah untuk sediakan stok dirumah. 

Ini memudahkan tugas saya untuk COD terus jika ada order yang masuk. Custemer boleh dapatkan vitamin dengan cepat. 

Hanya perlu Call @Whatsapp saya detail vitamin yang diperlukan.  Saya akan COD terus

Antara vitamin yang kerap jadi permintaan dan ready stok adalah berikut :


Esp Soy Protien
Vitamin C 
Vitamin E
B Complex
Gla Complex
Vitalea Multivitamin
Ostematrik
Herbalax
Garlic Complex
Alfalfa Complex
Lecithin
Cream Herbal
Peppermint Ginger Plus
Omega Guard
Vitamin C Chewble
Basic H
Dish Wash

Bagi yang berada area Paka & Kerteh yang inginkan vitamin boleh la dapatkan terus dari saya.  Insya Allah harga berpatutan.. 

Yang terbaik Free Kosultansi ya

Bagaimana nak hubungi????  Sangat mudah... 



Boleh terus hubungi sini ya..  Nak tanya apa-apa pun boleh.. Saya sedia membantu. πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€


Call / Whatsapp : 019-5434395
Email : hanabard105@gmail.com


Add Fb saya : Hana Deqna untuk chatting secara langsung engan saya berkenaan dengan produk.


Klik Like di FanPage saya : Hanna Vita's Shoppe

Konsultasi percuma hanya untuk pelanggan sahaja ya.


COD sekitar  Kerteh, Paka dan Dungun Terengganu. Pos Laju seluruh Malaysia.


Untuk mendaftar ahli dan menikmati diskaun hebat bagi setiap produk Shaklee atau menjana pendapatan dengan bisnes Shaklee, sila klik

 DI SINI


  
Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan






Monday, 20 February 2017

Testimoni Alfalfa Complex Bantu Atasi Keputihan

Salam Sejahtera


Masalah keputihan bukanlah satu perkara asing bagi kebanyakan wanita, betulkan? Bezanya ada yang jenis teruk dan ada yang jenis sedikit saja, keluar pun masa selepas period. Itu normal, maksudnya anda subur. 

Tapi yang tak normal ialah bila keputihan berterusan keluar dan sehingga mengganggu dan rasa tidak selesa.

Ia lebih berbahaya kalau sudah sampai ke peringkat jangkitan kuman. Apabila sampai tahap ini warna akan berubah dari jernih putih biasa ke kekuningan sehingga kehijauan dan berbau. 

Jadi kena lah cari jalan nak atasi masalah ini, jangan pandang remeh kerana ini antara punca ketidaksuburan.

Alfalfa Complex Bantu Atasi Keputihan

Saya suka nak cadangkan Alfalfa Complex sebagai jalan keluar untuk masalah keputihan. Ini kerana alfalfa ini adalah sejenis herba dan sangat diakui dalam keberkesanan untuk kesihatan dalaman wanita. 

Alfalfa bertindak sebagai kacip fatimah buat isteri. Wow! . . Bila bercakap tentang kacip fatimah, maka sudah tentu ramai sedia maklum. Kacip itu sendiri adalah definisi untuk ketatkan. Alah membeli menang memakai.

Manfaatnya sangat banyak untuk keintiman wanita terutama juga bagi masalah keputihan. Keputihan yang teruk boleh mengganggu hubungan intim juga tau. Ianya lebih kepada cara untuk selesaikan masalah keputihan dan dalaman wanita.

Mari kita tengok Testimoni pulak.  Pada saya memang terbaik Alfalfa nie..  Sendiri dah amalkan.....






Lagi cepat kita rawat lagi baik.  Kepada yang sedang mengalami masalah keputihan boleh segera dapatkan Alfalfa Complex ya

Bagaimana nak dapatkan cepat

Boleh terus hubungi sini ya..  Nak tanya apa-apa
pun boleh.. Saya sedia membantu. πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€

Call / Whatsapp : 019-5434395
Email : hanabard105@gmail.com

Add Fb saya : Hana Deqna untuk chatting secara langsung engan saya berkenaan dengan produk.


Klik Like di FanPage saya : Hanna Vita's Shoppe

Konsultasi percuma hanya untuk pelanggan sahaja ya.


COD sekitar Bandar Tenggara, Johor dan Kerteh, Paka dan Dungun Terengganu. Pos Laju seluruh Malaysia.

Untuk mendaftar ahli dan menikmati diskaun hebat bagi setiap produk Shaklee atau menjana pendapatan dengan bisnes Shaklee, sila klik DI SINI


  
Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan





7 Tips Urus Masa Untuk Surirumah Bisnes Online.

Salam Sejahtera

Memandangkan Bisnes Online dah jadi fenomena sekarang ni, saya nak share 7 Tips Urus Masa Untuk Surirumah Bisnes Online.

1. Plan Awal Sebelum Tido

Bukan orang yang keje makan gaji je kena ada Diari tawww. Kita Surirumah Profesional ni pun kena ada Diari. Plan sesiap sebelum tido apa nak buat esoknya. Kalau tak sempat catit kat Diari pun, tampal je nota kat peti ais.

Biasanya orang yang plan kerja sebelum tido, esoknya dia akan automatik bangun awal. Takde alarm clock pun takkan terbabas punyalah. Sebab masa dia tido tu, otak dia dah set sesiap nak bangun pukul berapa, nak buat apa semua.

Apa benda yang nak di plan tu?

➨ Masa nak post status menjual kat mana-mana media sosial buat dalam 8-9 pagi. Time tu otak fresh lagi, nak post pun banyak idea.

➨ Masa untuk follow up customer paling bagus 10 pagi hingga 12 tengahari. Untung-untung lunch hour nanti diorang singgah bank in.

➨ Sebelum ambik anak balik sekolah, make sure Poslaju dulu barang yang customer order. Kalau yang jadi dropship tu lagilah senang, ambik order je. Stokis yang tolong poskan.

2. Buat Jadual Kerja

Bab gosok baju, tak payah buat hari-hari. Selain dari buang karen, penat pun ye jugak. Hujung minggu, gosok je sekali harung untuk seminggu. Baju sekolah anak, baju kerja Mr.Bos, sekali jalan je. Yang kita ni, cari baju jenis tak payah gosok jelah kan, jimat masa!

Masak pun sama. Plan sesiap Isnin sampai Jumaat tu nak masak apa. Bahan nak masak tu sedia sesiap letak dalam peti ais. Time nak masak kang campak je dalam kuali, 5 minit setel!

3. Multitasking

Skill ni paling penting. Nak jadi Surirumah Profesional, kena pakar buat 7 kerja dalam 1 masa. Contohnya sambil masak, sempat lagi nak kemas dapur sekali. Dah tu pulak boleh je nak tekan button washing machine tu. Yang penting untuk kita surirumah ni, tengah menyusu pun boleh close sale! Ingat tau, customer suka kita jawab PM dengan segera. Tak suka delay-delay.

4. Anak Pembawa Rezeki

Haa, betul tu. Pembawa rezeki. So, jaga betol anak-anak bagi perhatian kat dia walaupun sibuk layan PM. Makan on time, kenyangkan dia. Budak ni senang je, cukup makan cukup tido, setellah. Ibu pun senang nak buat kerja nanti.

5. Terer Bodek Mr.Bos

Eh, janganlah gelak. Benda ni lagilah kita kena expert tau. Kalau si dia tak tolong, tertonggeng jugak nak buat keje rumah sorang-sorang. Dengan nak layan karenah customer lagi. Belah malam boleh suruh Mr.Bos main dengan anak-anak, then listkan tugas sampingan kat si dia. Contoh basuh kain, isi air dalam botol, kemas tampat tidur atau sapu kat luar rumah.

Packing dan hantar ke Poslaju pun boleh mintak tolong Mr.Bos buatkan. Dia dah tolong, jangan lupa puji dia hensem! Esok mesti dia tolong lagi, hihi..😊

6. Join Team yang Offer Coaching dan Support.

Untuk kita mak-mak moden yang dok rumah ni, agak payah sikit nak attend kelas. Cari bisnes yang offer coaching online. Sekarang kan dah boleh belajar LIVE kat Facebook je. So lepas layan Drama Pukul Tujuh tu, layan la LIVE coaching plak! Sambil menyusu anak pun boleh belajar tawww..

Kalau kat group whatsapp tu, selalulah tanya soalan kat leader, bukan jadi silent reader. Geng-geng bisnes online ni dah ramai, boleh tukar-tukar idea.

7. Reward Diri Sendiri

Dah kebas jari layan PM, sesekali reward la diri sendiri. Barulah lagi semangat nak buat bisnes. Bab ni make sure jangan terover sangat. 20% dari untung, belilah apa nak beli. Suka lettewww..

Haa, 7 tips ni kalau buat betul-betul pun dah boleh teratur dah hidup. Anak tak terabai, kerja rumah siap, Mr.Bos pun sayang. Nanti dah kaya sket, boleh la berangan kilat kuku atas sofa! Hihi..

Sunday, 19 February 2017

Testimoni Set Detoks Shaklee

Salam Sejahtera 

Minggu nie ramai yang bertanyakan Set Detoks Shaklee. Rata -ratanya bila ditanya kenapa nak ambil set tu.  Semua kebanyakan respon selalu sembelit, seminggu sekali saja membuang.  

Agak bahaya bila dengar respon- respon semua.  Seminggu makan macam-macam tapi nak membuang segala sisa berlebihan susah pulak.  Tak lancar pembuangan setiap hari. 

Paling seeloknya dalam seminggu mesti 2 atau 3 kali proses pembuangan berlaku.  Jika dibiarkan berterusan sembelit begini takut memudaratkan lagi kesihatan untuk jangka masa panjang.  Usus semakin kotor dengan toksin. 

Kenapa kita kena detox badan kita?

πŸ‘‰Untuk membuang toksin dalam badan
πŸ‘‰Untuk mempercepatkan penurunan berat badan
πŸ‘‰Meningkatkan kadar metabolisme
πŸ‘‰Mengelak masalah sembelit
πŸ‘‰Mengelak kulit kusam (orang yang ada masalah penghadaman akan mengalami masalah kulit kusam)

Apa kata untuk seterusnya,  saya kongsikan untuk anda semua Testimoni Set Detoks Shaklee yang sangat- sangat berpuas hati. 




Tujuan kita detoks adalah untuk penjagaan kesihatan khususnya pada bahagian usus kita . Jika dibiarkan tanpa pembersihan boleh memgundang masalah kesihatan yang lebih serius.  

Bonus untuk mereka yang mengamalkan Set Detoks Shaklee adalah pengurangan berat badan secara semula jadi..  Syok la kan..  Sambil perbaiki kesihatan dapat  cantikkan penampilan diri jugak. 

Ok.  Kepada yang sedang mengalami kesukaran membuang, boleh segera dapatkan Set Detoks Shaklee.. 

Bagaimana nak dapatkan cepat Set Detoks
Shaklee ???

Boleh terus hubungi sini ya..  Nak tanya apa-apa
pun boleh.. Saya sedia membantu. πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€

Call / Whatsapp : 019-5434395
Email : hanabard105@gmail.com

Add Fb saya : Hana Deqna untuk chatting secara langsung engan saya berkenaan dengan produk.


Klik Like di FanPage saya : Hanna Vita's Shoppe

Konsultasi percuma hanya untuk pelanggan sahaja ya.


COD sekitar Bandar Tenggara, Johor dan Kerteh, Paka dan Dungun Terengganu. Pos Laju seluruh Malaysia.

Untuk mendaftar ahli dan menikmati diskaun hebat bagi setiap produk Shaklee atau menjana pendapatan dengan bisnes Shaklee, sila klik DI SINI


  
Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan






Saturday, 18 February 2017

Sakit Lutut, Nak Solat Pun Susah

Salam Sejahtera.. 


Sekarang kalau kita pergi mana - mana Masjid @ surau mesti ada disediakan kerusi mudah alih yang kecil.  Kalau dulu jarang kita tengok tapi sekarang dah jadi kemestian.. 

Untuk apa kerusi tu ya.. Apa lagi untuk kemudahan solat la. Solat boleh jugak di didirikan sambil duduk. Ini diharuskan atas sebab darurat iaitu dalam kesakitan.  

Kesakitan yang menyebabkan seseorang itu sukar untuk berdiri lama@ perlukan sokongan bagi memudahkan ibadah solat dikerjakan... 

Paling popular sekali sakit lutut la. Kebanyakkan respon bila tanya. Sakit lutut nak turun sujud pun tak mampu.  Bila dah sujud nak bangun pulak tu yang tak tahan tu. 

Sakit lutut adalah masalah kesakitan yang melibatkan struktur tulang mungkin berpunca daripada sendi (femur, tibia, fibula), tempurung lutut (patela) atau ligamen dan tulang rawan lutut (meniskus). 
Sakit lutut boleh terkena kepada semua peringkat umur bergantung kepada keadaan atau aktiviti setiap individu
Memiliki kesihatan lutut yang baik sangat penting. Apabila kita sering dilanda sakit lutut yang berterusan, kualiti hidup kita akan terjejas.
 Mungkin kita tidak selesa untuk berjalan, menaiki tangga, berlari sehinggakan untuk menunaikan ibadah solat juga mungkin terganggu. Ketidakselesaan ini semuanya akan berlaku, jika kita tidak mengubati sakit lutut dengan segera.
Kebanyakkan golongan wanita sering Alamo sakit lutut berbanding lelaki. Sakit lutut lebih banyak menyerang wanita disebabkan tulang punggung wanita lebih lebar daripada lelaki. Tulang punggung yang lebar menyebabkan lebih tekanan pada otot peha bahagian dalam
 Tekanan ini akan memberi kesan pada bahagian tempurung lutut dan jika berlaku dalam jangka masa panjang, ia boleh menyebabkan otot-otot di sekitar lutut membengkak. 
Wanita berumur 55 tahun dan ke atas lebih berpotensi mengalami sakit lutut berbanding lelaki disebabkan hormon, peningkatan kadar kolesterol, faktor pemakanan dan selepas putus haid.

Kenapa golongan wanita mudah mendapat sakit lutut nie ya?? 

Secara logiknya lutut adalah bahagian yang jugak melibatkan sendi-sendi . Sendi - sendi ini dikuatkam dengan kalsium. Kalsium berfungsi untuk menjaga tulang dan gigi kita.  

Kekurangan kalsium pun boleh menyumbang kepada kesakitan pada lutut juga. Golongan wanita kan mengalami proses mengandung,  menyusu yang kerap. Faktor ini jugak menyebabkan berlakunya kekurangan kalsium berbanding golongan  lelaki. 

Adakah dengan pengambilan kalsium berterusan boleh cegah masalah sakit lutut ini.. Ya boleh. Ini bukti yang boleh saya tunjuk.. 



Cadangan saya bagi anda semua. Jika ada mak @saudara mara yang sedang mengalami masalah sakit lutut nie boleh rutinkan dengan kalsium. Nak mudah boleh ja amal kalsium mudah Shaklee iaitu Ostematrik.  













Friday, 17 February 2017

Testimoni Set Resdung Shaklee

Salam Sejahtera


Satu kelegaan yang  sangat apabila sesuatu masalah kesihatan tu berjaya dipulihkan dengan selamat & semulajadi.


MASALAH RESDUNG? Sudah banyak cara kamu usahakan untuk rawati resdung? tapii.. kenapa resdung tetap juga datang.

Ada yang hari-hari ada simptom resdung seperti :

-Sakit kepala
-Gatal-gatal terutama pada mata, telinga, muka dan seluruh badan
-Rambut gugur
-Hidung berair
-Bersin selalu
-Telinga gatal

Shaklee juga menawarkan Set Resdung sebagai ikhtiar mengurangkan atau menghilangkan terus resdung.

Ada 3 jenis vitamin Shaklee dalam set ni :

1) Alfalfa Complex 

Alfalfa adalah tumbuhan yang sangat kaya dengan pelbagai nutrisi seperti Vitamin K,A, C, Niasin, Riboflavin, Asid folik, kalsium, magnesium, zat besi dan banyak lagi. 

Alfalfa bertindak untuk melawan alahan yang mana ia memperbaiki keadaan kulit dan hidung sensitif, kurap, bau badan dan ulat air dengan berkesan.

2) Sr Vita-C Plus 

Vitamin C adalah antioksidan yang membantu sel darah merah yang sihat untuk penyerapan zat besi yang lebih baik dan membantu sel darah putih untuk menghalang serangan bakteria dan kuman yang boleh menjadi punca kepada resdung.

3) B-Complex 

Memulihara selaput lendir dalam rongga hidung.
Membantu penghasilan antibodi.

Apabila setiap vitamin dapat berfungsi dengan baik maka ramai la yang telah merasai perubahan dengan Set Resdung Shaklee. 

Jom tengok Testimoni penguna Set Resdung..








Paling ketara perubahan yang akan dialami adalah tiada lagi bersih dipagi hari..  Saya pun pernah alami bersih dan hidung berair setiap. Sungguh tidak selesa.. 

Kepada yang sedang mengalaminya..  Cepat-cepat la rawat segera.. 

Boleh segera hubungi..


Call / Whatsapp : 019-5434395
Email : hanabard105@gmail.com

Add Fb saya : Hana Deqna untuk chatting secara langsung engan saya berkenaan dengan produk.


Klik Like di FanPage saya : Hanna Vita's Shoppe

Konsultasi percuma hanya untuk pelanggan sahaja ya.


COD sekitar Bandar Tenggara, Johor dan Kerteh, Paka dan Dungun Terengganu. Pos Laju seluruh Malaysia.

Untuk mendaftar ahli dan menikmati diskaun hebat bagi setiap produk Shaklee atau menjana pendapatan dengan bisnes Shaklee, sila klik DI SINI


  
Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan