Tuesday, 31 January 2017

Sakit Pinggang Akibat Terjatuh

Salam Sejahtera



Teringat masa jatuh motor dulu...bukan merempit ya.. Tapi atas kecuaian orang lain sya dan adik mangsanya... Alhamdulillah tak parah.. 

Tapi effect sangat terasa..  Mula kena tak rasa apa2 tapi bila esoknya baru terasa.. Seluruh badan terasa sakit..  Bahagian pinggang la yang tak tertahan..  

Ingat dah lama sembuh la..  Tapi kesakitan itu datang lagi bertahun kemudian.. Tengah hamil anak pertama sampai la lepas bersalin ..sakit teramat..  Masa tu baru nak kenal shaklee..  Biar la cmtu hanya urut jela.. 

Lepas tu baru saya amal Ostematrik + Omega + B complex.  Alhamdulillah nampak kesannya.  Ada jugak rakan yang pernah alami camnie tapi rutinkan dengan ubat tahan sakit..  Habis ubat sakit lagi. 

Ada yang dah 10 tahun amal camtu..tapi pendapat saya cuba gantikan dengan supplemen sebab disamping menghilangkan kesakitan supplemen jugak bantu pulihkan urat2 yang bersimpul.. Peredaran darah berjalan lancar. 

Macam custermer nie dia ambil Vivix+ Ostematrik + B complex.. Alhamdulillah berkesan..  Kalau bajet boleh cuba supplimen macam saya ambil..pun insya Allah boleh bantu.. 




Untuk pembelian produk, anda boleh menghubungi saya seperti berikut:


Call / Whatsapp : 019-5434395
Email : hanabard105@gmail.com

Add Fb saya : Hana Deqna untuk chatting secara langsung engan saya berkenaan dengan produk.


Klik Like di FanPage saya : Hanna Vita's Shoppe

Konsultasi percuma hanya untuk pelanggan sahaja ya.


COD sekitar Bandar Tenggara, Johor dan Kerteh, Paka dan Dungun Terengganu. Pos Laju seluruh Malaysia.

Untuk mendaftar ahli dan menikmati diskaun hebat bagi setiap produk Shaklee atau menjana pendapatan dengan bisnes Shaklee, sila klik DI SINI



Reactions:

0 comments:

Post a Comment