Thursday, 26 January 2017

Makin Berdebar Rasanya


Salam Sejahtera



Apa yang mendebarkan tu? Nie kes debar promosi bulan nie la.. Lain macam ja tajuknya..
Sebabnya promosi vivix ni dah nak habis dah tu yang makin berdebar tu.. 


Serius vivix ni sesuai sebagai supplement untuk boost lagi imum badan melawan pelbagai penyakit. Tapi dengan fully guide dari mereka yang pakar tau


1 botol vivix ni tahan selama 2 bulan. Tapi ada buat sampai 3 bulan. Lama kan. Sebabnya benda berkualiti dik, mestilah kena consume seelok-eloknya kalau tak mahu menangis tetiba tengok botol vivix dah kosong.😢


Ada yang pernah impikan join shaklee beli vivix. Masa tu yana tak tahu tau kalau beli vivix 2 botol dapat free membership serta pakej sekali cash bonus shaklee. 


Tapi lepas dah join shaklee ni, barulah tahu. Sebab tu kebanyakkan kalau bakal-bakal customer mesej tentang vivix.  suggest ambil 2 botol kalau dia nak join ahli terus kan. Sebab nanti cash bonus tu dapatlah kat diri sendiri. Sebab tu tak rugi. 


Dah tengah promosi ni,janganlah tengok je promosi vivix twin pack ni. Meh pakat serbu.
.

Okay vivix ni sesuai untuk :

🌸 anti penuaan - bermaksud kat sini kita ni makin hari makin tua kan. Makin hari otot badan dan sendi makin longgar. Dan mulalah nanti berjalan lama sikit lenguh kaki, nak buat kerja berat sikit sakit pinggang. Jadi vivix ni akan memudakam sel sel badan kita. Sebab dia bagi tenaga tambahan tau kat sel badan ni. Tu yang kalau nampak mereka yang consume vivix nampak muda je. Jadi sementara kita ni masih muda (muda ke) meh consume vivix awal-awal. 

🌸Membantu mengelakan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius

🌸Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung

🌸Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis

🌸Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf

🌸Mengurangkan insiden penyakit nyanyuk - merawat azhameir

🌸Membantu merawat penyakit parkinson

🌸Membantu memulihkan penyakit strok - angin ahmar

🌸Meningkatkan kesihatan imum badan

🌸Membantu untuk meningkat kesuburan pasangan yang tengah berusaha mendapatkan zuriat

🌸Menggalakan kesihatan keseluruhan

🌸Mengurangkan ketagihan rokok
.

Okay. Dah faham sikit kan tentang vivix. Jadi why not pm Hana kalau nak tahu lagi detail tentang vivix.

Hana sedia membantu tau ni



Untuk pembelian produk, anda boleh menghubungi saya seperti berikut:


Call / Whatsapp : 019-5434395
Email : hanabard105@gmail.com

Add Fb saya : Hana Deqna untuk chatting secara langsung engan saya berkenaan dengan produk.


Klik Like di FanPage saya : Hanna Vita's Shoppe

Konsultasi percuma hanya untuk pelanggan sahaja ya.


COD sekitar Bandar Tenggara, Johor dan Kerteh, Paka dan Dungun Terengganu. Pos Laju seluruh Malaysia.

Untuk mendaftar ahli dan menikmati diskaun hebat bagi setiap produk Shaklee atau menjana pendapatan dengan bisnes Shaklee, sila klik DI SINI






Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan











.


Reactions:

0 comments:

Post a Comment