Labels

CARA ORDER

INFO BERGUNA

Menu

Friday, 13 January 2017

Garlic Turunkan Kolesterol

Salam Sejahtera.. 


Korang tahukan bawang putih?  Selalu dalam masakan mesti jumpa punya . Nak menumis mesti dengan bawang putih dulu. 

Itu dari sudut masakan.. Tapi ada yang tahu tak Bawang putih nie @ nama Englishnya Garlic sangat membantu dalam bab  penjagaan kesihatan terutamanya bagi menurunkan kolesterol dalam badan... 

Ala kolesterol-kolesterol dalam badan nie mesti orang yang berbadan besarkan..  Ramai yang setting mind camtu kan. Tapi jangan tak tahu, yang kurus pun ada kolesterolnya.  Ini dialami sendiri oleh suami saya. 


Garlic turunkan kolesterol?? Boleh ka??? 

Ya jawapannya..  Insya Allah boleh sebab terbukti mampu menurunkan kolesterol, LDL trigliserid dan kelikan darah, kurangkan kebekuan darah. Juga mampu tingkatkan HDL.  Selain itu juga mampu lindungi jantung, halang strok.

Kita tahu kolesterol ada yang baik dan ada yang jahat.  Sekarang nie yang perlu kita nyahkan adalah kolesterol yang jahat.  Kesannya kalau tidak disingkirkan kolesterol ini akan jejaskan kesihatan jantung kita.  Jantung organ penting dalam badan tu. Mesti mau sihat selalu.

Bagi yang mula runsing dengan kadar kolesterol makin mencacak naik boleh cuba amalkan Garlic nie segera. Lagi cepat kita cegah lagi cepat la kita bebas dari  masalah kolesterolUntuk pembelian produk, anda boleh menghubungi saya seperti berikut:


Call / Whatsapp : 019-5434395
Email : hanabard105@gmail.com

Add Fb saya : Hana Deqna untuk chatting secara langsung engan saya berkenaan dengan produk.


Klik Like di FanPage saya : Hanna Vita's Shoppe

Konsultasi percuma hanya untuk pelanggan sahaja ya.


COD sekitar Bandar Tenggara, Johor dan Kerteh, Paka dan Dungun Terengganu. Pos Laju seluruh Malaysia.

Untuk mendaftar ahli dan menikmati diskaun hebat bagi setiap produk Shaklee atau menjana pendapatan dengan bisnes Shaklee, sila klik DI SINI
0 comments:

Post a Comment