CARA ORDER

INFO BERGUNA

Menu

Wednesday, 4 January 2017

B. Complex Non Gst..

Salam Sejahtera

Pakat teruja habis bila tengok pengumuman Shaklee berkaitan dengan B complex Shaklee.

Hebatnya B complex nie,  sampaikan dah jadi supplemen berkeperluan sudah.  Maksudnya dah jadi produk yang mesti diambil oleh setiap orang..

Bila dah diiktiraf macam tu,  maka beruntung la pada pengamalnya yang ingin membeli kerana harga kembali murah seperti sebelum ada gst lagi..

Berapa murah tu???  Ada dah yang mula bertanya harganya..  Ok hana kongsi póster pengumuman yang Shaklee keluarkan.



Apa kebaikan B Complex nie ya??? 

Ada banyak kelebihan dan kebaikan B-Complex Shaklee. Boleh dikatakan 1001 fungsi yang bermanfaat. Diringkaskan, B-Complex Shaklee:
  • membantu untuk fungsi normal saraf (sakit-sakit urat dan rasa menyucuk tu sesuai lah)
  • untuk metabolisme badan
  • memberi tenaga
  • cegah anemia dengan membantu penghasilan sel darah merah
  • galakkan perkembangan sel yang sihat
  • memberi ketenangan
  • elak stress
  • kuatkan antibodi badan
  • membantu pertumbuhan rambut dan kuku yang sihat
  • membantu sintesis DNA dan sel-sel badan

Dalam sebotol B Complex lengkap untuk keperluan tubuh badan . Terdapat 8 jenis vitamin B untuk mengekalkan kesihatan yang sempurna.

Fungsi B1, B2, B3, B6, biotin dan asid pantotenik membantu tubuh memetabolismekan protein, lemak dan karbohidrat kepada tenaga.

Nie tawaran hebat nie..  Permintaan B Complex pun makin meningkat sejak diiktiraf nie.  Mau licin stok kat branch nie. 

Untuk anda yang ingin dapatkan b complex boleh berbuat segera. 


Untuk pembelian produk, anda boleh menghubungi saya seperti berikut:


Call / Whatsapp : 019-5434395
Email : hanabard105@gmail.com

Add Fb saya : Hana Deqna untuk chatting secara langsung engan saya berkenaan dengan produk.


Klik Like di FanPage saya : Hanna Vita's Shoppe

Konsultasi percuma hanya untuk pelanggan sahaja ya.


COD sekitar Bandar Tenggara, Johor dan Kerteh, Paka dan Dungun Terengganu. Pos Laju seluruh Malaysia.

Untuk mendaftar ahli dan menikmati diskaun hebat bagi setiap produk Shaklee atau menjana pendapatan dengan bisnes Shaklee, sila klik DI SINI







Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan




Reactions:

0 comments:

Post a comment