Monday, 7 November 2016

Cerita Sihat Dengan Vivix

Salam Sejahtera.. 




Kita semua tahu kan risiko pesakit buah pinggang. Ada yang terpaksa dibuang buah pinggangnya akibat telah rosak teruk dan tidak mampu berfungsi dengan sepenuhnya. 

Hari nie saya kongsikan cerita seorang pesakit  yang hampir-hampir menjalani penbedahan membuang buah pinggangnya. Sejak ambil keputusan untuk ambil Vivix , tahap kesihatan semakin baik .
.

"Pakcik, buah pinggang pakcik dah rosak. So kita kena operate buang. Kalau Pakcik taknak, pakcik bagitau apa yang pakcik nak buat".(Amboihhh! Kemain Dr ni. Ingat operate buah pinggang tu macam kupas kulit bawang ke?)
.
Wah! Betapa nak melompatnya saya dan Suami Hazli Nordin masa Doktor S tu bagitau macam tu dengan selepas dapatkan khidmat konsultasi dari beliau. Terus-terus nak operate orang. Kalo dari pemikiran rakyat marhaen macam kami, takde lain nak duit lah tu! 
.
Tapi mungkin Dr tu tak sangka En Suami boleh query dan argue macam2. Ko ingat Suami daku selebet tu boleh di momok dan di takut-takutkan ke? Di sebabkan kami refuse (sebab selepas dengar penjelasan Doktor tu macam tak berapa menyakinkan), suami minta Abah mertua di transfer out. Mungkin agak bengang kot, doktor tu sampai sudah tak mau jumpa kami, tak buat ward visit bila En Suami ada kat situ.
.
Kami akhirnya bawa Abah mertua dapatkan 2nd opinion dari hospital kedua. Syukur juga tau. Sebabnya masalah Abah mertua tu bukan masalah buah pinggang pun! Mujur 'degil' tak ikut je apa Doktor tu cakap. Kalau tak naya je hilang buah pinggang yang tak rosak sangat pun! 
.
Pendekkan cerita abah mertua sebenarnya ada bisul berdekatan buah pinggang, bukan buah pinggang yang rosak pun. So kena kelurkan nanah dari bisul tu je. Dan alhamdulillah, sejak setahun lepas abah mertua konsisten Vivix setiap bulan (ce kira berapa botol dah 😁), semua tegur Abah mertua makin sihat. Takde bergantung pada uabt darah tinggi dan gout langsung lepas operation dulu.
.
Beliau pun dah seronok dengan perubahan tahap kesihatan, dah boleh bangun dan duduk, suap makan sendiri, selera makan bertambah, dan sekarang memang dalam sesi fisio untuk dapatkan kekuatan otot kaki supaya kuat untuk berjalan semula.
.
Jeles betul tau sebab Abah mertua makin sihat dengan khasiat Vivix. Mesti toksin semua keluar dengan jayanya setelah detoks dengan Vivix. Sel-sel rosak dalam badan di singkirkan, digantikan dengan sel baru yang lebih sihat.
.
Tak sabar nak tunggu Abah mertua kuat sikit. Banyak tempat kami nak bawak beliau gi jalan-jalan & makan. Doakan Abah mertua saya sembuh dan sihat lebih baik dari dulu ya. ❤️




Untuk pembelian produk, anda boleh menghubungi saya seperti berikut:


Call / Whatsapp : 019-5434395
Email : hanabard105@gmail.com


Add Fb saya : Hana Deqna untuk chatting secara langsung engan saya berkenaan dengan produk.


Klik Like di FanPage saya : Hanna Vita's Shoppe


Konsultasi percuma hanya untuk pelanggan sahaja ya.


COD sekitar Bandar Tenggara, Johor dan Kerteh, Paka dan Dungun Terengganu. Pos Laju seluruh Malaysia.


Untuk mendaftar ahli dan menikmati diskaun hebat bagi setiap produk Shaklee atau menjana pendapatan dengan bisnes Shaklee, sila klik DI SINI







Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan






Reactions:

0 comments:

Post a Comment