CARA ORDER

INFO BERGUNA

Menu

Monday, 24 October 2016

" Prosante" Untuk Rambut Sihat Dan Menawan

Salam SejahteraSebagaimana kita memotong dan mendandan rambut kita sebenarnya mencerminkan mood kita,  aktiviti dan sentiasa berevolusi tentang diri kita.

Lelaki seperti juga wanita mengalami kerosakan rambut.  Manakala, 50% dari lelaki akan mengalami masalah berkaitan penipisan rambut dalam hidup mereka. 40% wanita juga akan mengalami tanda ketara masalah berkaitab penipisan rambut pada umur 35 tahun.Kebanyakan dari kita mengabaikan kesihatan rambut dan juga kesihatan yang lain. Jangan tunggu rambut bermasalah baru kita ingin mencari penawarnya. Sepatutnya penjagaan rambut perlulah dititikberatkan sejak usia muda lagi agar tidak timbul masalah rambut dikemudian hari. Kecuali mereka yang menghadapi masalah rambut disebabkan genetik memang tidak boleh dikawal.


Set Penjagaan Rambut Shaklee iaitu ProSante mampu memberikan penyelesaian kepada masalah rambut seperti keguguran dan kelemumur.

Dalam tempoh masa setengah abad Shaklee telah menerajui dunia saintifik dalam memahami bagaimana untuk menyuburkan tubuh dan kulit. 

Shaklee bukan sahaja menghasilkan suplemen untuk kesihatan dalaman dan luaran, dengan kepakaran yang ada Shaklee telah berjaya mengeluarkan produk penjagaan rambut dengan pendekatan eksklusif dan semulajadi.

Berdasarkan ujian klinikal yang dijalankan produk penjagaan rambut ProSante Shaklee secara semulajadi telah membantu mengurangkan kehilangan rambut sewaktu bersikat, meningkatkan ketebalan dan mengurangakn kerosakan untuk semua jenis rambut.

Penggunaan ProSante tidak mengeringkan dan menyebabkan rambut gugur. Ia membantu mengekalkan kelembapan dan melawan kerosakkan. Hasilnya anda akan mendapat rambut yang menawan, berseri dan yang paling penting rambut anda sihat.
Testimoni Set Prosante ShakleeUntuk pembelian produk, anda boleh menghubungi saya seperti berikut:

Call / Whatsapp : 019-5434395
Email : hanabard105@gmail.com

Add Fb saya : Hana Deqna untuk chatting secara langsung engan saya berkenaan dengan produk.

Klik Like di FanPage saya : Hanna Vita's Shoppe

Konsultasi percuma hanya untuk pelanggan sahaja ya.


COD sekitar Bandar Tenggara, Johor dan Kerteh, Paka dan Dungun Terengganu. Pos Laju seluruh Malaysia.

Untuk mendaftar ahli dan menikmati diskaun hebat bagi setiap produk Shaklee atau menjana pendapatan dengan bisnes Shaklee, sila klik DI SINI
Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

0 comments:

Post a Comment