Tuesday, 18 October 2016

Pengedar Shaklee Aktif Terengganu - Ready Stok

Salam Sejahtera

Anda sedang mencari Pengedar Shaklee Terengganu yang aktif berhampiran dengan anda? Sekarang tak perlu risau lagi. 

Tak perlu susah hati dan meredah jalan perjalanan . Anda boleh terus menghubungi saya untuk mendapatkan barangan Shaklee dengan segera secara COD (Cash On Delivery).

Untuk makluman anda kawasan yang saya COD adalah sekitar Dungun,  Paka,  Kerteh. Kalau untuk yang luar kawasan boleh tapi tengok kesesuaian masa penghantaran tersebut.  Selalunya untuk luar kawasan lebih mudah melalui pos laju.

Anda hanya perlu menghubungi saya Hana Kasim 019-5434395 (Call atau WhatsApp) terlebih dahulu untuk saya pastikan barangan yang anda kehendaki ada dalam simpanan saya. Lepas tu kita akan set appointment untuk berjumpa dan membuat penghantaran terus secara COD.

Kalau Nak Jadi Ahli Shaklee Macam Mana?


Ingin mendaftar sebagai ahli Shaklee? Ehh boleh je. Kenapa pula tak boleh? 🙂

Anda boleh mendaftar ahli dengan menggunakan nombor ID Shaklee saya (saya sebagai penaja)

NoID : 891347
Nama :Hana Binti Kasim
NoHP : 019-5434395

Anda hanya perlu mengisi borang keahlian Shaklee untuk mendaftaran di mana2 branch Shaklee atau anda boleh terus menghubungi saya untuk proses pendaftaran secara online. Tu lebih mudah kan?


Anda berminat untuk menjadi Pengedar Shaklee?


Dengan kualiti produk yang terjamin, saya memerlukan pengedar untuk memenuhi keperluan di setiap pelusuk negeri termasuk negara jiran seperti Indonesia, Singapura dan Brunei.

Jom sertai kami bersama Shaklee. Anda boleh menjadi salah seorang “cawangan” Shaklee di tempat anda.

Berita Baik Untuk Anda!!!


Bulan nie ada tawaran menarik ...

1.Setiap pendaftaran keahlian dan buat pembelian 100uv anda layak mendapat sebotol Lecithin.

2.Setiap pembelian 200 UV anda layak untuk keahlian percuma dan layak mendapat sebotol Alfalfa Complex. 


Anda boleh menghubungi saya seperti berikut:

Call / Whatsupp: 019-5434395

Email: hanabard105@gmail.com

Add Fb saya: Hanadeqna untuk chatting secara langsung dengan saya

Konsultasi percuma hanya untuk customer saya sahaja ya..

COD Sekitar Dungun, Paka, Kerteh Pos Laju Seluruh Malaysia

Untuk mendaftar ahli dan menikmati diskaun hebat bagi setiap produk Shaklee atau menjana pendapatan dengan bisnes Shaklee, sila klik DISINI


Reactions:

0 comments:

Post a Comment