Saturday, 8 October 2016

Omega Guard Agen Pemecah Kahak

Salam Sejahtera



Batuk berpanjangan ??  Kalau orang dewasa yang mengalaminya ok lagi...  Tapi kalau yang mengalamiya itu seorang kanak-kanak itula yang paling risau tu...


OMEGA GUARD SHAKLEE Sebagai agen pemecah kahak bagi masalah pernafasan..


Omega Guard membantu mencairkan kahak kanak-kanak, budak-budak kecik, anak-anak syurga yang selalu batuk-batuk sampai kena bronchitis, jangkitan kuman dalam paru-paru, dapat asthma attack sampai kena sedut nebulizer 4-6 jam sekali, sampai admitted dekat wad pun ada.. 

Ada yang keluar ikut najis, ada jugak yang muntah keluar lendir tandanya kahak dah dilonggarkan dari rongga paru-paru dan dikeluarkan dengan jayanya. 
Dengan kata lain dia jadi hero sebagai pengganti ubat pecah kahak. 

Best kan Omega Guard?!   
.             
Bercakap pasal kahak, memang ramai baby-baby sekarang ni yang ada masalah batuk berkahak yang selalu buat mak-ayahnya risau. Termasuklah anak saya dulu pun pernah mengalaminya. Kebiasaannya doktor akan bagi ubat untuk memecahkan kahak, supaya lendiran akan keluar melalui muntah atau najis. 

Kebiasaannya ubat pemecah kahak adalah fluimucil Fluimucil digunakan sebagai agen untuk masalah berkaitan gangguan pernafasan. Ia bertindak melonggarkan dan memecahkan lendir tebal dalam sistem pulmonari serta mengurangkan pengumpulan kahak dan mukus. 

Fluimucil mengandungi bahan aktif acetylcysteine ​​(ubat yang digunakan untuk merawat paracetamol acetaminophen berlebihan. Yang tak bagusnya pasal fluimucil ni, ia boleh buat kita mengantuk. Sebab itulah, waktu pengambilan yang sesuai adalah pada waktu malam sebelum tidur. Tak best kan9 feeling dia bila “terpaksa” bagi anak makan ubat yang akan buat dia mamai. Kesian dia, kecik-kecik lagi dah “terpaksa” diberi benda-benda macam tu. Nak buat macam mana, dah dia sakit. Kalau dibiar-biarkan takut jadi radang dan jangkitan kuman dalam paru-paru pulak. Omega Guard kan ada Bukan setakat kahak pecah, dapat rangsang otak dan sihatkan mata pulak 

Jika anda berminat untuk dapatkan Omega Guard nie boleh hubungi saya terus ya 

Harga pro

Hana
019- 5434395


Reactions:

0 comments:

Post a Comment