Labels

CARA ORDER

INFO BERGUNA

Menu

Sunday, 2 October 2016

Esp Bantu Rawat Gastrik

Salam sejahtera...

ESP bantu merawat gastrik ... Alhamdulillah gastrik saya dah beransur pulih... kini saya tidak lagi rasa mual dan muntah ...

Antara respon pengguna selepas mengamalkan Esp untuk gastrik.

Sejak kebelakangan ni, semakin ramai yang menghubungi saya untuk mendapatkan konsultasi mengenai produk-produk Shaklee. Alhamdulillah, semakin ramai yang mula 
menyedari akan keberkesanan produk Shaklee untuk meningkatkan taraf kesihatan mereka. Ini membuatkan saya bertambah bersemangat untuk berkongsi dengan anda mengenai kehebatan produk Shaklee.

Ramai juga yang bertanyakan saya apa supplemen yang boleh membantu untuk gastrik. Jadi, untuk entry kali ni, saya akan berkongsi dengan anda semua sedikit info mengenai gastrik dan bagaimana Shaklee membantu menangani masalah ini.


Jika anda sering mengalami masalah perut berangin yang menyumbang kepada masalah gastrik, saya syorkan B Complex, Ostematrik dan ESP untuk membantu mengurangkan gejala ini. 


ESP merupakan protein yang mempunyai index glisemik rendah yang membebaskan glukosa secara perlahan. maka asid perut sentiasa mempunyai makanan untuk dicernakan dan ini boleh mengelak kepada masalah kembung dan gastrik.

 B Schedule
 Complex dan Ostematrix pula disarankan kerana kandungan supplemen ini menyamai ubat gastrik yang dibekalkan doktor namun, ianya lebih semulajadi, tanpa pengawet, pewarna atau perasa tiruan. 

Peppermint Ginger juga disarankan jika anda mengalami masalah angin yang teruk dan tidak terkawal. Penyakit gastrik / gastritis di peringkat awal tidak begitu berbahaya, namun jika pesakit tidak mengambil langkah-langkah pencegahan, keadaannya boleh menjadi semakin serius iaitu boleh menyebabkan muntah berdarah.

Testimoni Pesakit Gastrik


Mereka2 yang sudah lama alami gastrik pasti penat nak hadapi situasi yang sama kan. Mesti mahu bebas dari gastrik kan. 

Anda boleh dapatkan terus dari saya Set Gastrik nie..

Hubungi saya Hana Kasim
019-54343,5
0 comments:

Post a Comment