Sunday, 4 September 2016

Kelebihan Sustained Release Vita-C Shaklee Sebagai Vitamin C Semulajadi .

Salam Sejahtera..



Rasanya semua dah tahu kan VITAMIN C SHAKLEE adalah yang terbaik di pasaran . Keberkesanan dan kehebatan nya tak perlu dipertikaikan lagi . Yang best nya sebot bertahan 6 BULAN !! Dengan harga sebotol tak cecah RM 100 pun . Tersangatlah rugi kalau anda lepaskan promosi hebat ni 😄


Kelebihan Sustained Release Vita-C Shaklee Sebagai Vitamin C Semulajadi .


1) 😘 Membentuk kologen -Vitamin C merangsang pembentukan kolagen. Kolagen merupakan sebatian asas otot, tisu,gusi, rangka dan tulang rawan. Sekiranya kekurangan vitamin C kawasan ini akan cepat hilang elastik yang menyebabkan proses penuaan.

2) 😘 Kecantikan kulit - Kulit akan lebih cerah dan kurang berlaku masalah kulit kering dengan pengambilan vitamin C secara berterusan.

3) 😘 Sebagai anti oksidan yang kuat - vitamin merupakan antioksidan atau salah satu cara untuk melawan penyakit.

4) 😘 Membantu mencegah kanser - mampu meningkatkan interferon semulajadi atau daya ketahanan yang tinggi serta mampu merangsang pengeluaran T-cell untuk melawan sel kanser dan membuang kimia berbahaya dari tubuh dengan berkesan.

5) 😘 Meningkatkan sistem imun badan - membantu membina sel darah merah dalam tubuh untuk penyerapan zat besi yang lebih baik, mengukuhkan sistem imun.

6) 😘 Membantu meningkatkan kesan pemulihan - membantu dalam penghasilan kulit baru, alergi dan memudarkan parut.
7) 😘 Memperbaiki Simpton pendarahan - Kekurangan vitamin C menyebabkan masalah gusi berdarah, kulit kasar, kulit ruam dan kulit kering.

8) 😘 Mengelakkan terjadinya insomnia - membantu fikiran lebih tenang, kurang stress dan masalah mental seperti keresahan.

9) 😘 Mengekalkan kolestrol sihat - membantu megurangkan kolestrol dan tekanan darah, mengahalang pendarah dalam hidung dan kapilari dari darah
.
.
Siapa yang nak dapatkan VITAMIN C dengan harga terbaik jom dapatkan sekarang ! 😊

Pertanyaan, konsultasi dan pesanan produk boleh hubungi saya di:

Hana Binti Kasim
♥ sms/whatsApp: 019-5434395


♥ Email : hanabard105@gmail.com


Pengedar Shaklee Anda..

Sedia berCOD bagi yang berdekatan. Penghantaran terus bagi mereka yang area 
Terengganu: Dungun , Paka., Kertih
Johor :Bandar Tenggara & Kulai










Reactions:

0 comments:

Post a Comment