Labels

CARA ORDER

INFO BERGUNA

Menu

Thursday, 15 September 2016

Esp Bantu Kekurangan Protien Semasa Hamil

Salam Sejahtera
Esp Bantu Kekurangan Protien Ketika Hamil ??? 

Ketika hamil biasanya saya sendiri akan pastikan badan saya sihat (kalau boleh tak mahu dihinggapi sakit meskipun batuk, selesema dan demam sekalipun). Saya akan makan makanan berkhasiat, tetapi adakah nutrisinya mencukupi?

Sebenarnya ramai juga yang kontek saya bertanyakan selamatkah ESP ni untuk ibu-ibu hamil. Saya faham, jika bagi ibu baru dan muda, memang sangat hati-hati memilih produk yang ingin dimakan (alamak, KFC segala mak nenek fast food tu makan gak kan? Seloroh je k). 

Sebab kandungan pertama mungkin, dan mereka biasanya akan merujuk dulu kepada doktor sebelum mengambil apa-apa vitamin. Sebenarnya  ESP ni memang selamat untuk semua.

Salah satu golongan yang memerlukan protein adalah tak lain tak bukan ibu-ibu hamil. Tahukah anda kekurangan protein bagi ibu hamil boleh menyebabkan bahaya kepada bayi? Bahaya iaitu kecacatan. 

Ini disebabkan protien penting untuk memastikan tumbesaran yang sihat kepada janin. Salah satu kepentingan protein adalah membantu tumbesaran janin. Justeru kekurangan protein boleh menjejaskan tumbesaran janin contohnya lahir tanpa lubang anus dan sebagainya.

Anda boleh baca lagi ciri-ciri dan keistimewaan ESP ini untuk menambah keyakinan anda.

Antaranya:

1. Membantu penyerapan vitamin dengan lebih baik
2. Membantu penghasilan susu selepas kelahiran
3. Mengawal diabetes ketika hamil
4. Memastikan kesihatan ibu di tahap optimum
5. Kulit baby cantik, halus dan gebu apabila dilahirkan
6. Membantu perkembangan fetus
7. Memberikan ibu tenaga sepanjang hari.

Jika anda telah disahkan hamil. Sila jaga kesihatan anda dan juga baby dalam kandungan dengan sebaik -baiknya.. Pastikan segala nutrisi yang diperlukan oleh baby dipenuhi dengan secukupnya.

Perlukan supplément terbaik sepanjang kehamilan ?? 

Boleh hubungi saya Hana 019-5434395


0 comments:

Post a Comment