Sunday, 18 September 2016

Cara Minum Esp Shaklee Paling Sedap

Salam Sejahtera 


Mempelbagaikan cara menikmati minuman kesukaan memang sesuatu yang luar biasa. Kelainan dari rasa yang asal akan membuatkan kenikmatan yang lebih berganda lagi.

Sebenarnya masih ramai yang belum jelas tentang cara minum ESP dan ramai yang kadang-kadang keliru. Cara minum ESP ini selalunya bergantung pada tujuan pengambilan kita. Macam saya sendiri, sewaktu awal mencuba ESP untuk bantu lebih bertenaga sepanjang kehamilan & beri nutrisi terbaik untuk kandungan. 



Saya suka minuman Esp saya. Sejak melihat minuman Esp dipelbagaikan cara penyediaannya terus rasa Esp la minuman terbaik saya . Penyediannya yang sangat mudah & lagi sedap jika dipelbagaikan penyediaan yea. 


Bagaimana Cara Minum Esp ShakleePaling Sedap



Seperti yang saya katakan di atas, cara pengambilan esp ni bergantung pada tujuan kita... apa yang saya boleh 



👉Untuk mereka yang hanya ingin maintain kesihatan dan kecantikan optimum, 1 sudu besar sehari sekali dah memada


👉ntuk ibu menyusu yang bekerja pula boleh ambil ESP 2 atau 3 kali sehari. Maksimum 3 kali sehari dengan 1 sudu besar setiap bancuhan.


👉Untuk mereka yang nak kurus, boleh ambil ESP pada waktu meals utama (breakfast, lunch & dinner) supaya perut lebih kenyang. InsyaAllah anda akan rasa kenyang yang lebih lama dan nafsu makan juga tak la kuat.



Ini cadangan resepi penyediaan Esp untuk anda mencubanya. Jom cipta kelainan dalam menikmati kelazatan Esp sambil mendapat kebaikan yang lebih untuk penjagaan kesihatan.







Mesti korang dah terliur nak cuba variasi resepi minuman Esp nie kan..  

Lagi menarik bulan nie kalau korang nak membeli Esp Shaklee.. Beli la dengan harga yang jimat.. Bulan nié adalah promosi Esp Shaklee

Jika beli 2 tong pengjimatan potongan 5% untuk anda..

Jika anda mahu lagi jimat..  Hubungi la saya segera..  Insya Allah harga terbaik untuk anda..

Hana
 0195434395
Pengedar Sah Shaklee 






Reactions:

0 comments:

Post a Comment