Thursday, 4 August 2016

Vitalea For Kids Bantu Anak Kekal Sihat

Salam Sejahtera





Anak2 bila meningkat besar banyak kena lalui...  Lagi-lagi bab penjagaan kesihatan..  

Demam,  selesema, batuk, alergik, berkudis, gatal2 kulit , letih badan. Macam-macam versi ada.. 

Tadi terserempak dengan anak cikgu nie..  Banyak hari dah demam.. Kulit gatal2 teruk..  Makin susut badan.. Ibunya terpaksa mandikan sebab badan panas sangat.. Kecian tengok.. 

Sambil borak2 teringat saya ada bawak Vitalea kids Iman kat dalam beg..  Pagi tadi tak sempat bg kat rumah..  Sampai sek baru bagi.. Memang tu la rutin Iman hari2..mesti bersuppliment dulu. 

Tak sampai hati saya.. Mintak anak ye ambil Vitalea dulu 2 biji..  Bagi reda demam & tambah tenaga..  Mudahnya Vitalea nie..  Boleh kunyah terus.. Tak myusahkan anak2 nak telan2.  

Bila situasi camni nie memang ibu ayah kena ready la..  Anak2 nie kita tak tahu bila nak sakit..  Bila mengejut tu yang cemas tu.. 

Sebagai langkah awal adalah lebih baik kita cegah dulu awal2.. Backup dengan suppliment untuk anak2 terlebih dahulu.. Insya Allah kta boleh cegah dari makin parah.. 



Vitalea multivitamin nie lengkap untuk semua keperluan yang diperlukan oleh anak-anak. Bantu anak-anak lebih kuat dari segi sistem imun badan. 

Alhamdulillah sejak anak -anak saya ambil tiap  hari memang kesan nampak sangat taw.
Rekod hadir ke sek Comel ja.. Tak dak ponteng sebab demam..aktif dan cergas setiap hâri. Lagi saya suka selera anak -anak  dah malin bertambah.

Itu kesan yang anak saya alami.. Bagaimana kalau anda cuba kepada anak anda pulak. 

Boleh jika anda nak cuba.. Hubungi saya ya..Hana 0195434395

Bagi yang area Dungun Paka & Kerteh nak saya hantar terus boleh la maklum segera.. 






Reactions:

0 comments:

Post a Comment