Labels

CARA ORDER

INFO BERGUNA

Menu

Wednesday, 3 August 2016

Set Kesihatan Wanita : Terbaik Untuk Penjagaan Dalaman Wanita


Salam Sejahtera Kesihatan dan kesempurnaan adalah amat penting bagi seorang wanita… Ini kerana wanita memainkan peranan penting dalam menjaga kesihatan orang-orang yang disayangi disekeliling mereka… Memang menjadi idaman setiap wanita menjadi insan yang paling hebat..paling sempurna dan berbagai-bagai paling di mata suami..bos.. anak-anak, ibu bapa, rakan-rakan, masyarakat dan semua orang… Kalau boleh nak jadi SuperMak..Super ibu..SuperUmmi.. SuperMomma …haa..hebat kan??

Untuk menjadi segala jenis ‘paling’ yang disebutkan bukan mudah… banyak yang perlu diambil kira…

 Terutamanya dari segi kesihatan..keupayaan dan  ketahanan mental dan fizikal setiap hari nak mengejar dan berusaha menjadi SUPER. Memang bukan mudah dan bukan juga mustahil… Sekurang-kurangnya kita sebagai Mak..Ibu..mummy..Ummi.. Momma berusaha untuk menjadi yang terbaik untuk semua...Baik dipejabat dalam menyelesaikan urusan kerja atau dirumah sebagai isteri dan ibu yang bertanggungjawab.


SET KESIHATAN WANITA


Secara umumnya, Set Kesihatan Wanita Shaklee adalah vitamin terbaik dan memberi banyak kelebihan dan manfaat untuk menjaga dalaman wanita. Antaranya termasuklah :

1) Menambahkan tenaga dalaman wanita

2) Meningkatkan kesuburan wanita
3) Menangani gejala PMS
4) Membantu kitaran haid teratur
5) Membantu masalah sembelit dan buasir
6) Merendahkan kadar kolestrol
7) Memberikan kulit licin dan lembut
😎 Mengurangkan parut jerawat
9) Mengurangkan alergi dan ekzema

Untuk anda yang sedang mencari produk terbaik Shaklee ini, atau ingin bertanya sebarang soalan berkenaan produk dan juga bisnes, terus je call laju-laju untuk mendapatkan ready stok untuk kesihatan terbaik anda.

Antara ready stok yang selalu mendapatkan sambutan adalah Alfalfa Complex ,Esp, Ostematrik, Omega Guard  & Gla Complex.  Memang saya ready stok selalu 5 jenis nie . Permintaan ramai yang mahukan saya COD terus kepada mereka. Fungsi 5 vitamin memang sangat membantu masalah kesihatan wanita.

Kawasan yang saya selalu COD adalah sekitar Paka , Dungun dan Kerteh. Itu yang paling selalu la. Bagi yang kawasan  Kemaman  Kuala Terenggagu hanya hujung minggu baru ada penghantaran terus . 

Hubungi saya Hana 019-54343950 comments:

Post a Comment