Labels

CARA ORDER

INFO BERGUNA

Menu

Tuesday, 23 August 2016

Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee

Salam Sejahtera 
Apabila kita ingin sertai sesuatu keahlian mesti kita nak tahu dulu apa kelebihan yang akan kita dapat nanti. Begitu jugak dengan Shaklee . Sudah tentu anda mahu tahu apa kelebihan menjadi ahli shaklee dengan lebih terperinci.

Seperti mana kita tahu Shaklee adalah sebuah syarikat MLM yang pertama dan telah beroperasi di Malaysia lebih 20 tahun. Dengan konsep yang lebih menekankan kepada semulajadi , selamat dan berkesan, Shaklee semakin dikenali dan mampu merubah kehidupan seseorang apabila menyertainya .

Banyak kelebihan menjadi ahli Shaklee sebenarnya. Dengan pelbagai ganjaran yang lumayan untuk setiap ahli yang menunjukkan prestasi yang memberansangkan . 

Kepada anda yang ingin mengetahui apa kelebihan menjadi ahli Shaklee. Saya akan kongsikan kepada anda maklumat yang penting jika anda menjadi ahli Shaklee.


Disini saya bahagikan kepada 2 bahagian kelebihan menjadi ahli shaklee...

  • 📌 Sebagai Tujuan Penggunaan Produk

1. Dengan mendaftar sebagai ahli Shaklee, anda berpeluang menikmati harga produk kesihatan dan kecantikan pada harga lebih murah berbanding harga pasaran. Sehingga 33% penjimatan. Ada lagi. Anda juga boleh mendapat bonus tunai/rebat bagi setiap pembelian RM450 ke atas.

2. Pengguna Shaklee juga boleh hadiri sesi Shaklee Monthly Sharing yang dibuat setiap bulan. Di sini, anda berpeluang mengetahui maklumat terkini daripada Shaklee. Antaranya promosi produk dan juga sesi taklimat kesihatan daripada pakar nutrisi Shaklee.

  • 📌 Sebagai Tujuan Perniagaan Produk

Ini bagi anda menjadikan Shaklee sebuah kerjaya. Samada secara sepenuh masa atau separuh masa. Antara manfaatnya :

1. Anda berpeluang menambah pendapatan diri dan keluarga menerusi bonus tunai komisen jualan. Bukan itu saja. Ada lagi bonus kepemimpinan, kereta dan percutian bersama Shaklee.

2.  Anda boleh membina jaringan/networking dengan lebih ramai orang. Tanpa mengira pelusuk tempat dan latar belakang. Orang kata; your network determines your net worth.

3. Anda akan mendapat latihan mahupun seminar perniagaan, pemasaran dan kesihatan pada harga berpatutan yang diberikan oleh mentor kita sendiri. Dan ada latihan atau seminar sebegini menelan belanja ratusan atau ribuan ringgit jika didapati dari luar.

Selama 3 tahun saya berada dalam Shaklee. Macam-macam peluang yang Shaklee tawarkan untuk semua ahlinya.  Jika  anda turut sama sertai mesti akan berasa sikit pun tidak rugi mendaftar sebagai ahli.Manfaat suppliment untuk kesihatan sudah tentulah akan sentiasa boleh dirasai . Selain itu anda jugk boleh jadikan Shaklee sebagai kerjaya tetap anda.  Ramai sudah yang telah berjaya merubah hidup mereka dengan Shaklee. 

Jika  anda berminat untuk menyertainya.. Masih belum terlambat.  Boleh segera hubungi saya untuk dapatkan maklumat lanjut bagi anda yang mahu rasai kelebihan menjadi ahli Shaklee. 
Hana Binti Kasim

♥ sms/whatsApp: 019-5434395


♥ Email : hanabard105@gmail.com


Pengedar Shaklee Anda..

Sedia berCOD bagi yang berdekatan. Penghantaran terus bagi mereka yang area 
Terengganu: Dungun , Paka., Kerteh


Johor :Bandar Tenggara & Kulai


0 comments:

Post a Comment