Labels

CARA ORDER

INFO BERGUNA

Menu

Monday, 29 August 2016

Esp Shaklee ! Bantu Kuatkan Rahim

Salam Sejahtera Ada yang berkongsi dengan saya pengalaman mengalami keguguran setiap kali disahkan mengandung. Sebagai seorang wnita saya turut bersimpati dengan beliau. Setiap kali mengandung beliau akan pengalami pendarahan. Selepas disahkan mengandung, beliau akan berhenti dari melakukan kerja berat sperti kerja-kerja rumah dan mengehadkan pergerakan. Doktor juga ada memberikan ubat “Duphaston” untuk tujuan kuatkan rahim. Namun, nasib tidak menyebelahi juga. 

Saya telah mencadangkan untuk beliau mengambil ESP sebagai ikhtiar dan usaha beliau untuk kuatkan peranakan/rahim. Alhamdulillah, selepas mengamalkan ESP Shaklee secara konsisiten akhirnya kandungan beliau telah mencecah 5 bulan. Dan pendarahan juga semakin berkurang dan hampir tiada. Bukan itu sahaja, beliau kini lebih bertenaga dan boleh melakukan aktiviti harian tanpa gangguan dan perasaan risau lagi. ESP SHAKLEE BANTU KUATKAN RAHIM?? BAGAIMANA ?

Sebelum itu, mari kita tengok apa kandungan ESP yang boleh menrawat masalah rahim lemah ini. 
ESP Shaklee ini ialah tinggi kandungan Protein. Protein sangat diperukan untuk pembentukan pelbagai organ dan tisu badan manusia serta komponen utama kepada hormon manusia selain dari membina sel-sel baru dalam badan serta memperbaiki sel yang rosak.Akibat kekurangan Protein dalam badan menyebabkan antibodi kita lemah iaitu unsur melawan penyakit, kandungan air dalam badan tinggi, masalah penghadaman, masalah penghasilan darah dan hormon dan boleh membawa kepada kegagalan fungsi organ.


Organ yang dimaksudkan di sini termasuklah rahim wanita. Rahim yang lemah berpunca dari sel-sel dalam organ tersebut yang telah rosak dan perlu dipulihkan untuk kekalkan fungsi dengan baik. 

Pendarahan di awal kehamilan adalah salah satu petunjuk bahawa seseorang wanita mempunyai rahim yang lemah dan boleh membawa kepada keguguran.
Apabila kita dapat kaitkan kandungan dan kebaikan sesuatu produk untuk masalah tertentu membuatkan kita akan lebih faham.


Sebab itu ESP sangat digalakkan untuk wanita hamil terutama di awal kehamilan. 

Ramai dah yang pernah mengalami masalah rahim lemah.. Tapi selepas kosisten dengan Esp Shaklee , Alhamdulillah... Rezeki dipermudahkan... 

Testimoni Esp Shaklee bantu kuatkan rahim
Testimoni Esp Shaklee bantu kuatkan 
Kepada yang sedang memgalaminya masalah berkaitan, boleh là segera dapatkan terus dari saya

Hana 
 019.54343 95
./

0 comments:

Post a Comment