Tuesday, 12 July 2016

Promosi Julai 2016

                                                         
Assalamualaikum... Salam Sejahtera 


 Baru berkesempatan nak updet promo bulan Julai .tengah mood raya lagi kan. Alhamdulillah bulan nie Promosi tersangat hebat. Pomosi Vivix kembali la korang . Memang Shaklee nak buat promosi habis - habisan nie. 

Untuk Promosi Shaklee Julai 2016, Vivix anda boleh dapatkan dengan harga yang lebih murah dari biasa . Selain itu banyak keistimewaan yang boleh anda dapat tiap kali ada promosi Vivix

 -Anda boleh beli 2  botol potongan sebanyak 5%  
- Anda boleh beli 6 botol percuma 1 botol 

                                 
- Anda boleh dapat free keahlian 
- Anda boleh dapat cash back semula 
Penghantaran pun free taw kalau anda membelinya..







Dah tengok kan promo Vivix!.. Sekarang kita kongsi la pulak kebaikannya.. Kenapa la Vivix nie sangat - sangat perlu untuk penjagaan kesihata masa kini

Sapa yg sesuai dengan Vivix Shaklee ?

Mesti ramai ingat Vivix Shaklee hanya untuk luaran , kulit dan sebagainya . Sebenarnya kurang tepat sebab Vivix mempunyai banyak khasiat bagus untuk merawat penyakit yg agak berbahaya.

Terutama yg ada penyakit kencing manis, darah tinggi , sakit jantung , saya galakkan amek Vivix Shaklee ni.  Kan lebih baik mencegah dari merawat . ❤

Vivix telah terbukti menyelesaikan masalah penyakit2 serius, antaranya :

• Diabetes
• Kolestrol tinggi
• Penyakit Kardiovaskular (Jantung)
• Tekanan Darah Tinggi
• Alzheimer atau nyanyuk
• Arthritis, Osteoporosis, Masalah sendi dan tulang
• Gout
• Letih
• Metabolisme badan RENDAH (antara sebab sukar turun berat badan)
• Masalah kulit dan bintik penuaan (kedut)
• Kanser dan tumor
• Katarak dan masalah mata
• Masalah saraf
• Lemah imun tahan daya badan - lambat sembuh


Selesai satu promo... Jom kita lihat promosi Shaklee Julai yang lain pulak... 

Ok untuk yang nie semua sedia maklum dah. Sebab tiap- tiap bulan mesti ada promosi ye..Vitalea For Kid...Multivitamin lengkap untuk keperluan tubuh anak yang perlukan nutrisi lebih untuk kecerdasan setiap hari.

Bestnya Vitalea For Kids sangat menjimatkan.. Beli 3 percuma 1

Untuk ibu2 yang risaukan anak sering tak sihat..memilih makanan. Kurang cergas setiap hari. Boleh cuba rutinkan dengan Vitalea for Kids nie.. Perisa anggur yang anak- anak suka.



Penerangan yang simple mengenai Promosi Shaklee Julai 2016 . jelaskan semua...jika ada sebarang pertanyaan  boleh terus hubungi saya 

Hana Binti Kasim


♥ sms/whatsApp: 019-5434395


♥ Email : hanabard105@gmail.com


Pengedar Shaklee Anda..

Sedia berCOD bagi yang berdekatan. Penghantaran terus bagi mereka yang area 
Terengganu: Dungun , Paka., Kerteh
Johor :Bandar Tenggara & Kulai







Reactions:

0 comments:

Post a Comment