Labels

CARA ORDER

INFO BERGUNA

Menu

Wednesday, 13 July 2016

Betul Ke Vivix Boleh Membantu Mencegah Kanser

Salam Sejahtera.

                    


Nak cerita sikit la.semua berkisar Vivix la tajuknya.
Bulan nie kan giliran Promosi Vivix ..maka riuh la dengan iklan Vivix sebagai tonik ajaib.

Rata -rata yang cari Vivix adalah mereka yang telah menyalami masalah kesihatan yang agak kronik. Macam kencing manis, gout , strok, kanser payu dara dan macam - macam penyakit yang merbahaya jika dibiarkan begitu lama tanpa dirawat.

Ok berbalik kepada tajuk utama kita,
Betul Ke Vivix Boleh Membantu Mencegah Kanser?

Kajian-kajian saintifik membukti resveratrol dalam Vivix boleh membantu mencegah dan merawat kanser

Salah satu daripada kandungan utama dalam Vivix adalah resveratrol yang telah terbukti dalam banyak kajian saintifik boleh membantu mencegah dan merawat kanser.

Antara kajian saintifik yang membuktikan keberkesanan resveratrol melawan kanser:

1. Kajian dalam Annals of The New York Academy of Sciences pada tahun 2011 melaporkan beberapa kajian awal menunjukkan resveratrol mempunyai kesan anti kanser.

2. Kajian yang diterbitkan oleh FACEB jurnal pada October 2011 menunjukkan resveratrol berjaya menghalang sel kanser payu dara daripada membesar.

3. Kajian yang dibuat oleh University of Nebraska pada tahun 2008 mendapati resveratrol berjaya menghalang estrogen daripada bertindak balas dengan DNA dan menyebabkan kanser payu dara.

4. Kajian yang dibuat oleh University of Florida pada tahun 2011 menunjukkan resveratrol mempunyai sifat anti-carcinogenic yang bole
h menghalang sel normal menjadi sel kanser.

5. Kajian yang dibuat oleh University of Kansas pada tahun 2012 menunjukkan resveratrol boleh membantu menghalang kanser prostate daripada membesar.

Makluman kita perlu tahu... Setiap produk Shaklee terpaksa melalui banyak kajian sebelum di keluarkan ke pasaran. Lagi - lagi produk yang namanya Vivix nie... Memang kualiti sentiasa terjaga & sentiasa selamat digunakan.

Jika anda ada sebarang pertanyaan boleh hubungi saya terus Perunding Shaklee Anda.. Hana 019-5434395
0 comments:

Post a Comment