Labels

CARA ORDER

INFO BERGUNA

Menu

Monday, 27 June 2016

Rawat Gastrik Tanpa Ubat

Salam Sejahtera...Antara masalah kesihatan yang paling popular sekali dibulan Ramadhan semestinya Gastrik la.

Untuk yg selalu alami gastrik terutama bulan puasa ni.Anda boleh ikhtiar rawat gastrik tanpa ubat pulak. Kalau dulu bila gastrik datang telan ubat tahan sakit untuk hilangkan sementara.Ramai dah berjaya jika konsisten.
Ada individu yg saya kenal bebas gastrik yg dah lama menghantui setelah konsisten set gastrik Shaklee.

Apa kata anda cuba..tak cuba tak tahukan.Mana tau ini jalan keluar yg selama ini anda cari.


Set Gastrik Shaklee menawarkan produk-produk berikut untuk merawat masalah gastrik yang tidak kronik, tanpa terlalu bergantung kepada ubat preskripsi.

⚠ESP Soy Protein Isolate Powder
Merupakan sumber protein biologi yang lengkap berasaskan tumbuhan yang secara semulajadi rendah lemak, bebas kolesterol dan kaya dengan asid amino penting. Asid amino ini membantu memulihkan kembali sel-sel dinding perut yang rosak diakibatkan oleh hakisan oleh asid hidroklorik. Ia mengandungi 14 gram protein soya sihat dan 500 mg kalsium bagi setiap hidangan. Sifat kealkalian yang tinggi jugak amat membantu di dalam proses meneutralkan kembali keadaan asid berlebihan didalam perut.

⚠B-complex
Tahukah anda tekanan juga boleh mengakibatkan gastrik? B complex amat membantu dalam proses sintesis DNA, menguruskan tekanan dan membina tenaga dalam proses metabolisma. B complex mengandungi kesemua 8 jenis Vitamin B (Vitamin B1 Tiamin, Vitamin B2 Riboflavin, Vitamin B3 Niacin, Vitamin B6, Folate, Vitamin B12 Cynocobalamine, Biotin dan Panthothenic Acid) yang diperlukan oleh tubuh bagi menggantikan nutrisi Vitamin B yang hilang dari badan setiap hari akibat dari tekanan kerja, alkohol dan ubatan preskripsi.

⚠Peppermint- Ginger Plus
Kajian klinikal menunjukkan pengambilan halia sebagai makanan tambahan dapat membantu mengurangkan masalah sebu, senak perut dan menyingkirkan angin dalam badan.

⚠Ostematrix
Suplemen lengkap yang mengandungi Kalsium, Magnesium & Vitamin D. Ia sanagt membantu di dalam mengurangkan keasidan perut dengan cara meneutralkan asid yang memasuki esofagus yang menyebabkan kesan pedih ulu hati.

haklee
Beribadah tanpa ganguan gastrik lagi ? Boleh segera dapatkan Set Gastrik Shaklee untuk kelegaan yang cepat dan berpanjangan.

Hubungi Your Trusted Distributer Shaklee

Hana 019-5434395

0 comments:

Post a Comment