Friday, 17 June 2016

Pengedar Shaklee Paka ,Dungun & Kerteh


Assalamualaikum...


Alhamdulillah permintaan produk Shaklee makin menjadi2.. Berbeza sangat dari 3 tahun lepas . mula join 2012 lagi. Terus nekad mahu jadi Pengedar Shaklee Paka ,Dungun & Kerteh

Mula dengan stock kegunaan sendiri sahaja.. Tapi bila sentiasa ada permintaan maka stok makin bertambah la.. Nie nak memudahkan lagi jika ada permintaan drastik supplement maka saya sebagai Pengedar Shaklee Paka,Dungun & Kerteh

Pilihan penguna yang inginkan vitamin kadang2 nak dipos..malah lebih ramai yang berminat mahu saya COD terus ke rumah @ mana2 tempat yang dijanji..

Antara kawasan yang kerap saya COD adalah area Paka & Dungun. Ada yang nak urgent produk terus kita COD hari yang sama.

Ok bagi anda yang ada disekitar yang saya maksudkan tu dan perlukan apa supplement untuk kesihatan boleh la segera hubungi saya terus.. 

Antara suppliment yang kami tawarkan untuk anda ada lah

1) Set Kurus
2) Set bersalin
3) Set kecantikan
4) Set diabetics
5) Set kesuburan 
6) Set kanak2
7) Set hamil dan banyak lagi..

Bagi anda yang tak sabar nak Cuba suppliment Shaklee boleh la segera hubungi saya terus Hana 0195434395

Selain itu anda boleh juga jenguk2 Face book saya 


Selain anda juga dialu2kan untuk follow Instagram saya untuk lihat iklan2 produk Shaklee yang saya kongsikan untuk tatapan semua.. Kalau nak order pun boleh melalui Instagram tu..


Kami akan sentiasa permudahkan urusan anda . jaminan kami setiap pembelian free kosultansi kami sediakan...


Hana Binti Kasim

♥ sms/whatsApp: 019-5434395


♥ Email : hanabard105@gmail.com


Pengedar Shaklee Anda..

Sedia berCOD bagi yang berdekatan. Penghantaran terus bagi mereka yang area 
Terengganu: Dungun , Paka., Kerteh









Reactions:

0 comments:

Post a Comment