Labels

CARA ORDER

INFO BERGUNA

Menu

Friday, 17 June 2016

Manfaat 4 Jenis Herbal Dalam Peppermint Ginger Plus

Salam Sejahtera..
Permintaan custemer sekarang makin  ramai yang berhajat untuk amalkan Peppermint Ginger Plus

Rata-rata pengguna yang telah mengamalkannya pun respon yang sama. Bagi yang selalu berangin dalam badan lepas ambil pengambilan 
Pepperminta Ginger Plus  mesti terkejut angin dah curi2 keluar dan tak kembali dah..terkejut Custemer saya tu bila badan dah mula ..syukur Alhamdulillah..

Kenapa Peppermints Ginger jadi pilihan ramai???

1) Pudina - bertindak untuk melegakan otot perut dan juga sebagai penenang.Membantu dalam perhadaman, mabuk laut / darat , membantu melegakan kesakitan gastrik , pedih ulu hati dan cicit birit. 

Pudina bantu merangsang mengeluarkan peluh, oleh itu ia menghalang dari demam apabila seseorang itu mula dijangkiti selesema.

2) Halia - Paling terkenal oleh masyarakat China . Bantu rangsang rembesan enzim salvia untuk pencernaan makanan.Ia sangat membantu melegakan ketidakselesaan perut Dan usus, sakit haid loyal, mual angin. 
Selain itu halia sangat membantu mereka yang selalu mabuk perjalanan.

3) Pokok Adas - Sangat terbaik jika mereka yang alami kembung perut. Legakan gejala flu dan yang paling best ia dapat Bantu dalam masalah alergi pada saluran usus.

4) Cekur Mani's.- Untuk yang masalah pencernaan dan gejala kesakiran haid , batuk dan kahak. Bantu beri peredaran tenaga di dalam badan Dan lembut pada perut.

Apabila keempat- empat herba tadi digabung bersama. Lebih banyak kelebihan yang akan anda rasai. 

Kebanyakkan Peppermint nie sambut lebih pada yang ada qngin lebih dan telah lama alami gastrik . 

Alhamdulillah sangat membantu.response kebanyakkan memgatakan Peppermint Ginger Plus beri kesihatan dalaman mereka dalam keadaan baik semua...Alhamdulillah

Ok bagi anda yang nak Cuba Peppermint Ginger . boleh dapatkan terus dari saya. Hana 019-5434395


0 comments:

Post a Comment