Wednesday, 8 June 2016

Buang Lemak Dengan Lecithin

Assalamualaikum.....



Saya percaya ramai orang akan sangat sukakan Lecithin sepanjang Ramadhan ini sebab ia berfungsi menghuraikan lemak-lemak-lemak berlebihan dalam badan menjadi halus untuk mudah dihadam serta dicernakan

Adakah anda percaya kemampuan Lecithin???

Memang Lecithin terkenal sebagai agen pemecah lemak yang bagus. Tapi bukan sebab nak bagi kurus je, Lecithin juga mampu meringankan sembelit.

Masa puasa kebanyakkan orang akan kurang mengambil serat, buah-buahan dan kurang minum air. Dengan adanya lecithin, kuranglah sikit berlakunya sembelit tu. Toksin-toksin yang berada dalam usus pun akan terlerai dengan Lecithin.

Selain dari tu, Lecithin juga membantu mengurangkan stress dan mampu meningkatkan daya ingatan. Jangan tak tau, bila badan kurang karbohidrat, otak kita akan "slow down".  Jadi Lecithin membantu meningkatkan kecekapan otak kita walau sedang berpuasa.

Banyak kan kelebihan Lecithin nie.. Boleh kurus pada siapa yang nak kurus di hari raya, kurang stress dan meningkatkan daya ingatan.

ÇNie antara response ramai yang telah jadikan rutin sepanjang Ramadhan nie..



Sebotol Lecithin baru rm53. Kandungan ye pun sangat banyak 180 biji. Memang tersangat menjimatkan

Bagi yang berhajat mahu perut cepat kempis sebelum raya nie boleh la dapatkan segera..


Hana Binti Kasim

♥ sms/whatsApp: 019-5434395


♥ Email : hanabard105@gmail.com


Pengedar Shaklee Anda..

Sedia berCOD bagi yang berdekatan. Penghantaran terus bagi mereka yang area 
Terengganu: Dungun , Paka., Kerteh

Johor :Bandar Tenggara & Kulai





Reactions:

0 comments:

Post a Comment