Tuesday, 7 June 2016

Bertenaga Berpuasa Dengan Set Sahur Shaklee

Salam Sejahtera


Alhamdulillah..

selesai 1 hari puasa  Ramadhan hari nie..

Hari nie letih sangat- sangat sebab hanya bersahur dengan roti & air kosong sahaja. Nie disebabkan perjalanan jauh dengan Bas.. Tak sempat nak topup dengan supplement Shaklee.

Bagaimana ibadah puasa korang hari nie.. Serupa dengan saya jugak ke?

Nak Bertenaga sepanjang Ramadhan nie???

Esok masuk 2 Ramadhan dah..Mesti korang nak menjalani Ibadah Puasa di bulan Ramadhan yang penuh rahmat dan keberkatan nie dengan lebih bertenaga dan cergas sentiasa.

Bulan Ramadhan ialah bulan di mana kita berpeluang mengumpul sebanyak mana pahala melalui ibadah ibadah yang kita lakukan..

Tapi kadang kala, bila berpuasa kita rasa letih dan asyik nak tidur.. Eh, rugilah kalau tidur banyak masa bulan puasa kan? Sedangkan kalau masa tidur tu kita ganti dengan mengaji, habis ramadhan dah boleh khatam satu Al Quran dah InshaAllah 😊

So, hana nak cadangkan pengambilan Set  Sahur Shaklee ini.. Set ini sangat sangat membantu anda yang nak berpuasa dengan bertenaga sepanjang hari..

InshaAllah mudah untuk bekerja dan mudah untuk beribadah sepanjang hari 😘

Antara yang ada dalam Set Sahur Shaklee ini ialah, 

❤️ ESP ~ Berfungsi untuk memberikan tenaga yang berpanjangan sepanjang hari selain sangat baik untuk kulit

❤️ Performance Drink ~ Minuman isotonik yang sangat bagus untuk bantu hidrasi tubuh badan, kurangkan dahaga yang melampau. elakkan kehilangan banyak air serta menstabilkan kandungan gula dalam darah.. 

❤️ Mealshake ~ Multivitamin dalam bentuk SERBUK yang kaya dengan protein dan serat serta mempunyai rasa vanilla yang sedap dan wangi

❤️ Lecithin ~ Membantu emulsi lemak jahat dalam badan

InshaAllah kita dapat jalani ibadah puasa dengan bertenaga dan sihat sentiasa 

😘

Hubungi saya untuk tempahan segera dan dapatkan kosultansi berterusan sepanjang pengambilan suppliment.


Hana Binti Kasim

♥ sms/whatsApp: 019-5434395


♥ Email : hanabard105@gmail.com


Pengedar Shaklee Anda..

Sedia berCOD bagi yang berdekatan. Penghantaran terus bagi mereka yang area 
Terengganu: Dungun , Paka., Kerteh

Johor :Bandar Tenggara & Kulai

Reactions:

0 comments:

Post a Comment